Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maastohiihtomaajoukkue Tour de Skille

 

Maastohiihtomaajoukkue Tour de Skille


Maastohiihdon Maailmancup jatkuu Joulun jälkeen 29.12.2011 – 08.01.2012 Tour de Skillä jossa luvassa 11 päivässä 9 osakilpailua – kahdessa eri maassa, viidellä eri paikkakunnalla.
Tour de Ski ohjelma: 29.-30.12.2011 Oberhof, 31.12.2011 – 01.01.2012 Oberstdorf, 03.-04.01.2012 Toblach, 05.01.2012 Cortina d´Ampezzo, 07.-08.01.2012 Val di Fiemme. Maajoukkueen päävalmentajan Magnar Dalenin valitsemaan maajoukkueeseen Tourille kuuluu seitsemän (7) naista ja viisi (5) miestä.

Päävalmentaja Magnar Dalen kommentoi tuoreeltaan maajoukkueen kauden päätavoitetta Tour de Ski:tä ja valintoja seuraavasti: ” Tour de Ski on haastava ja raskas reissu urheilijoille ja taustajoukoille, varsinkin logistisesti, ruokailujen ja ennen kaikkea terveenä pysymisen kannalta. Urheilijoiden täytyykin olla 100 % terveitä ja kunnossa jotta Tourille kannattaa osallistua. Tour de Skille ei ns. ”kannata lähteä kokeilemaan” – vaan sinne pitää mennä terveenä ja hyvässä kunnossa. Tour de Ski on maajoukkueemme kauden päätavoite ja valinnat joukkueeseen on tehty siltä pohjalta, että urheilija on osoittanut pystyvänsä sijoittumaan maailmancupissa 25 parhaan joukkoon. Ari Luusua on valittu joukkueeseen hiukan erilaisin perustein, hän on taas puolestaan tehnyt hyvää tulosta viimeisten viikkojen aikana, mm. sijoittunut Skandinavia-cupissa palkintopallille kahdesti. Arille on nuorena ja lupaavana urheilijana hyvä antaa nyt mahdollisuus lähteä Tour de Skille kokeilemaan siipiään ja ottamaan oppia maailman huippuhiihtäjiltä.”
Maastohiihtomaajoukkue Tour de Skille:

Naiset:
Laura Ahervo, Anne Kyllönen, Krista Lähteenmäki, Aino-Kaisa Saarinen, Kerttu Niskanen, Riitta-Liisa Roponen ja Riikka Sarasoja-Lilja

Miehet:
Ari Luusua, Matti Heikkinen, Lari Lehtonen, Ville Nousiainen ja Sami Jauhojärvi

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMatti Heikkinen

Tiedot

Sami Jauhojärvi

Tiedot

Anne Kyllönen

Tiedot

Lari Lehtonen

Tiedot

Kerttu Niskanen

Tiedot

Ville Nousiainen

Tiedot

Krista Pärmäkoski (o.s. Lähteenmäki)

Tiedot

Riitta-Liisa Roponen

Tiedot

Aino-Kaisa Saarinen

Tiedot

Riikka Sarasoja

Tiedot