Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaiset naulattiin Meribelin parikumparekilpailussa

 

Suomalaiset naulattiin Meribelin parikumparekilpailussa


Huolimatta hyvistä laskuista Meribelin parikumparelaskun maailmancup karsinnassa, suomalaisten sijoitukset löytyivät tuloslistan toiselta sivulta. Jotain ihmeellistä tapahtui tuomaroinnissa, eikä suomipoikien laskuja arvostettu juurikaan. Ville Miettunen löytyi parhaana suomalaisena sijalta 21. Arttu Kiramo laski myös hyvän laskun, mutta pieni virhe alahypyn alastulossa oli tuomareiden mielestä liikaa. Jussi Penttala laski sijalle 36.

Pienet epäpuhtaudet hypyissä laskivat pisteitä roimasti sekä hypyissä, että käännöspisteissä.

– Jotenkin jäi kaivelemaan tuomareiden toiminta tässä koitoksessa. Tuntuu siltä, että ulkomaalaiset saavat tehdä virheitä, mutta suomalaisilta sitä ei sallita, kommentoi päävalmentaja Sami Mustonen.

Ville Miettunen laski yhden parhaista maailmancup kisalaskuista, mutta pisteitä ei juuri irronnut.”

Arttu Kiramo veti hyvän laskun omalla tasollaan. Pienen pieni virhe alahypyn alastulossa oli ainoa pistemenetyksen aiheuttava seikka Artun laskussa.”

Jussi Penttala laski teknisesti hyvin, mutta hypyt eivät onnistuneet niin puhtaasti, kuin Jussi parhaimmillaan niitä suorittaa.”

Päävalmentaja Mustonen kävi alkukilpailun jälkeen päätuomarin juttusilla ja halusi kuulla tuomareiden mielipiteen päivän suorituksista.

– Mitään konkreettista syytä huonoihin pisteisiin ei löytynyt edes videoanalyysin perusteella ja päätuomari ei osannut sanoa oikein mitään syytä. Ainoa asia, mitä haluan tietää on, että mitä pitää tehdä paremmin, jotta suomalaisten laskuja arvostettaisiin. En halua selitellä huonoja tuloksia, mutta kun vääryyttä koetaan, niin sitä en voi sietää, tilittää Mustonen.

– Ei tässä auta, muu kuin painaa hiileen ja vetää sen verran hyvin, että pisteitä ropisee kunnolla. Seuraava maailmancupin osakilpailu käydään Kanadan Mont Gabrielissä 15.1.2012. Ennen kuuden viikon maailmanympärimatkaa kumparejoukkue leireilee Rukalla tammikuun alussa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleArttu Kiramo

Tiedot

Ville Miettunen

Tiedot

Jussi Penttala

Tiedot