Suomi kolmanneksi jääpallossa

Jännittävässä pronssiottelussa Suomi voitti Kazakstanin 7-4 (1-3). Kazakstan aloitti ottelun hyvin ja johti peliä parhaimmillaan jo 3-0. Pitkät syötöt purivat Suomen alakertaan. Toisella jaksolla Suomi painoi pelin Kazakstanin päätyyn ja loi useita hyviä maalintekopaikkoja, varsinkin toisen jakson ensimmäinen vartti oli näyttävää peliä. Suomen tullessa rinnalle "kazukit" kuumenivat ja ottivat  joukkueenjohtoa myöten jäähyjä ja ulosajoja. Suomi olisi voinut ratkaista pelin jo aikaisemmin, mutta ottelu pysyi tiukkana loppuun saakka.

"Meillä oli hyvä liike ja pystyimme pystysyötöillä pelaamaan pallot Kazakstanin puolustuslinjan eteen. Pelinrakentajina Tuomas Rintala ja Samuli Helavuori onnistuivat hyvin, samoin hyökkääjä Aku Ojanen puikkelehti hyvin Kazukkien alakerran väleissä. Mv. Jussi Aaltonen oli myös paljon vartija torjuessaan 6-4 tilanteessa Kazakstanin rangaistuslyönnin" kertoili valmentaja Timo Tiusanen ottelun jälkeen.