Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tanja Poutiainen petrasi toisen kierroksen laskun myötä 13:nneksi Lienzissä

 

Tanja Poutiainen petrasi toisen kierroksen laskun myötä 13:nneksi Lienzissä


Suomalaislaskijoiden vaisut otteet Itävallan Lienzissä saivat jatkoa torstaina lasketussa naisten pujottelun maailmancupissa. Tanja Poutiainen ja Sanni Leinonen eivät yltäneet parhaimpaansa kotiyleisön juhliin päättyneessä kilpailussa.

Kilpailun voittoon laski pujottelun maailmancupia hallitseva Itävallan Marlies Schild. Schild teki vakuuttavaa jälkeä sekä ensimmäisen että toisen kierroksen laskuissaan ja peittosi toiseksi laskeneen Slovenian Tina Mazen 0.79 sekunnilla. Kolmanneksi kilpailussa ylsi vasta kahdeksannessa maailmancupin kilpailussa laskenut Yhdysvaltojen 16-vuotias Mikaela Shiffrin. Nuorukainen hävisi kisan voittaneelle Schildille lopputuloksissa 1.30 sekuntia.

Tanja Poutiainen hävisi kisan voittajalle loppuajassa 2.52 sekuntia ja 13. sija ei liiemmin lämmittänyt rovaniemeläisen mieltä, mutta huolissaan Poutiainen ei omasta vauhdista ole.

– Tämä ei ollut minun kisaviikonloppu. Ei se paljosta kiinni ole, mutta kuitenkin sen verran, että aikaa menee laskuissa luvattoman paljon. Huolissaan en omasta laskemisesta ole, koska se on todella pienistä asioista kiinni ja saan siitä saman tien sekunnin-puolitoista pois, mutta toki se pitäisi saada kisassa pois, Poutiainen päivitteli pujottelun jälkeen.

– Kärki on tällä hetkellä tosi laaja ja heti jos itse laskee hyvin, eikä erinomaisesti niin löytää itsensä tulostalla kymmenen parhaan ulkopuolelta, Poutiainen totesi.

Sanni Leinonen karsiutui kilpailun toiselta kierrokselta laskien 47:nneksi. Eroa kärkeen kertyi 3.91 sekuntia ja toisen kierroksen paikkaan 1.28 sekuntia.

– Sijoituksesta päätellen laskin hieman liian varovasti tai jotain siinä on ollut. Pitää katsoa videolta tarkemmin omaa laskemista. Rata oli vähän kulunut, mutta ihan ok numerolle 71, Leinonen kertoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleSanni Leinonen

Tiedot

Tanja Poutiainen

Tiedot