Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ojansivulla huikea alku Venäjän Superliigassa

 

Ojansivulla huikea alku Venäjän Superliigassa


Hakkuri Olli-Pekka Ojansivun avaus Venäjän lentopallon Superliigassa oli keskiviikkona huikea. Joulun jälkeen Pietarin Automobilistin riveihin siirtynyt suomalainen takoi 25 pistettä ja johdatti uuden joukkueensa kauden avausvoittoon ja - pisteisiin.

- Vähän meinasi jaloissa painaa, kun tämä viikko on mennyt totuttautuessa tähän todella kovaan treenaamiseen kaksi kertaa päivässä. Aamuisinkin mennää todella kovaa, Ojansivu puhalteli.

- Ei tästä nyt mitään patsaita vielä meikäläiselle rakenneta, mutta kyllähän voitto vähän elämää joukkueella tuntui helpottavan. Joukkue on todella nuori: kaksi vanhempaa kaveria, mutta muuten keski-ikä on vain 20.

Kolmas ja neljäs erä olivat pietarilaisilta huonoja, joten kolmeen sarjapisteeseen ei Ojansivun mukaan ollut oikein mahdollisuuksiakaan.

Ojansivun tappoprosentti oli lähes 50 ja hyökkäyspisteiden lisäksi hänelle merkittiin kaksi torjuntaa ja yksi ässäsyöttökin.

- Asiat ovat lähteneet täällä hyvin liikkeelle ja kaikki on hoidettu ihan viimeisen päälle, Ojansivu kiitteli.

Viimeisellä länsilohkon pudotuspelipaikalla oleva oululaisen Ettan Challenge Cupissa pudottanut Stroitel Minsk on kahdeksassa pisteessä, Jaroslav seitsemässä ja Automobilist nyt siis kahdessa pisteessä.

Toisen Venäjän Superliigalaiset Matti Oivasen Gubernia Nizhni Novgorod hävisi puolestaan kivikovalle Kazanille 0-3.

Nizhni Novgorod jatkaa itälohkon toiseksi viimeisenä tasapisteissä viimeisenä olevan Jekatrinburgin kanssa. Viimeisellä pudotuspelipaikalla oleva Surgut on jo karannut seitsemän pisteen päähän. Puolassa ja Ranskassa cupiaPassari Eemi Tervaportti johti Ajaccion jatkoon tiukan taistelun jälkeen Ranskan lentopallocupissa kahdeksan parhaan joukkoon. Ajaccio menetti 2-0- johtonsa, mutta kuittasi viidennen erän kotiyleisön riemuksi Nantes-Rezéltä 15-11.

Ajaccio kohtaa puolivälierissä 24. tammikuuta vieraissa B-liigan yllättäjäjoukkue Harnesin, joka pudotti hallitsevan Ranskan mestarin Poitiersin keskiviikon neljännesvälierissä kaikkien yllätykseksi erin 3-2.

Puolan cupin puolivälierien avausosassa Antti Siltalan Bydgoszcz hävisi vieraissa Kedzierzyn-Kozlelle 1-3. Toinen osa pelataan Bydgoszczissa lauantaina ja voittaja otteluparista jatkaa Rszeowissa 21.-22.1. pelattavaan Final Fouriin.

Urpo Sivula seurasi vaihdosta, kun Berliini RCV otti puhtaan 3-0- voiton Gothasta Saksan liigassa. Berliini on liigassa kolmantena tappiottoman Generali Hachingin ja VfB Friedrichshafenin jälkeen.

Tomi Rumpusen Titans Berg Land jatkaa Saksan 2.liigan pohjoislohkon kärjessä sarjan jatkuessa lauantaina.

Taru Alho ei käynyt kentällä kummassakaan pelissä Sinsheimin hävittyä Saksan naisten liigassa ensin Dresdenille 1-3 ja perään Schwerinille 0-3.

Suomen miesten maajoukkueen päävalmentajan Daniel Castellanin istanbulilaisjoukkue Fenerbahce jatkaa Turkin liigan kärjessä nyt tasapistein Maliye Milli Piyangon kanssa menetettyään yhden pisteen 3-2-voitossa sarjakolmonen Halkbankille.


Suomalaisten tuloksia Euroopan kentiltä

Venäjä:
Automobilist Pietari - Jaroslav 3-2 (26-24, 25-23, 22-25, 15-25, 15-13) (A: Olli-Pekka Ojansivu 25)
Gubernia Nizhni Novgorod - Kazan 0-3 (21-25, 22-25, 18-25) (G: Matti Oivanen)

Saksa:
Berliini RCV - Gotha 3-0 (25-21, 25-19, 25-19) (B: Urpo Sivula ei pelannut)

Ranska, cup. Neljännesvälierä:
Ajaccio - Nantes-Rezé 3-2 (25-17, 25-21, 22-25, 23-25, 15-11) (A: Eemi Tervaportti). Ajaccio jatkaa puoliväliriin.

Puola, cup. Puolivälierä:
Kedzierzyn-Kozle - Bydgoszcz 3-1 (20-25, 25-18, 30-28, 25-18).(B: Antti Siltala). Toinen osaottelu lauantaina.

Turkki:
Fenerbahce - Halkbank 3-2 (25-21, 19-25, 21-25, 25-22, 15-10) (F: Daniel Castellani valm.)

Saksa, naiset:
Sinsheim - Dresden 1-3 (S: Taru Alho ei pelannut)
Schwerin - Sinsheim 3-0 (S: Taru Alho ei pelannut)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle