Julia Kykkänen 31. Hinterzartenissa

Suomen naismäkikotka Julia Kykkänen sijoittui naisten mäkihypyn maailmancupin kilpailussa lauantaina 7. tammikuuta Hinterzartenissa (GER)31:nneksi.

Mäkiviikon finaalin tapaan naisten kilpailua käytiin lumisateen keskellä Hinterzartenin HS 108-mäessä. Maailmancupin 15 parhaan kärjestä moni joutui pettymään Kykkäsen tavoin. Hankalat olosuhteet ja hypyn mitta jäit 84,5 metriin. Kilpailun toinen kierros jouduttiin keskeyttämään ja lopputulokset ensimmäisen kierroksen mukaan. Mäkihypyn 2. naisten maailmancupkilpailun voitti Sveitsin Sabrina Windmueller. Windmueller venytti hypylleen mittaa 100 metriä.

Valmentaja Kimmo Kykkänen kertoi Julian hypyn onnistuneen, mutta keli oli ihan mahdoton ja mahdollisuudet sen myötä olemattomat menestyä.
- Julia itsekin totesi, että hyppy oli sinällään ihan hyvä, mutta minkäs teet näille olosuhteille. Sama kohtalo oli monella cupin kärkihyppääjällä. Huomenna kelin pitäisi olla parempi, kertoi Kykkänen.