Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikke Leinonen 3. yhdistetyn Continental cupissa

 

Mikke Leinonen 3. yhdistetyn Continental cupissa


FIS yhdistetyn Continental cup kilpailut käytiin viikonloppuna Turkin Erzurumissa. Sunnuntaina 8. tammikuuta. Mikke Leinonen onnistui upeasti ja nappasi gundersen-kilpailussa 3:nnen sijan. Kilpailun voitti Norjan Truls Soenstehagen Johansen.

Leinosen hienon tuloksen lisäksi suomalaisittain iloisia hetkiä vietettiin lauantaina (7.1.) kun vasta 16-vuotias Ilkka Herola nappasi ensimmäiset Continental cup-pisteensä sijoituttuaan kisassa 14:nneksi.

Suomen yhdistetyn Continental cup-valmentaja Antti Kuisma oli tyytyväinen Leinosen onnistumiseen.
- Tämä on pitkästä aikaa podium-paikka Suomelle Continental cupissa. Voidaan olla tosi tyytyväisiä suuntaan. Mikke on hyppäsi huippuluokan hypyn tänään. Ja onnistui eilenkin, mutta hiihto oli silloin vielä vaikeaa. Tänään Mikke pääsi hiihtämään hyvissä asetelmissa kärkiporukassa. Alku oli vähän varovaista kun itseluottamus oli hukassa eilisen jälkeen. Hyvä, ehjä hiihto tänään. Mikke taisteli jopa kakkossijasta, suitsutti Kuisma kisan jälkeen.

Leinonen jatkaa Eetu Vähäsöyringin kanssa Continental cupissa.
- Pojille kertyy nyt kilpailuja neljä viikonloppua peräkkäin, osa joukkueesta vaihtuu eri viikonlopuiksi. Eetu ja Mikke kilpailevat kaikissa, kertoi Antti Kuisma jatkosuunnitelmista Continental cupissa.

Tuloskooste
FIS yhdistetyn Continental cup 2011-12
1. Truls Soenstehagen Johansen NOR 25.03,7
2. Nicolas Martin FRA +5,2
3. Mikke Leinonen +5,5
26. Eetu Vähäsöyrinki +1.30,4
31. Arttu Ålander +1.57,7
32. Ilkka Herola +1.57,9

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle