Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Viesti vahvistuu CEV Cup -pelin aattona

 

LP Viesti vahvistuu CEV Cup -pelin aattona


Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava salolainen LP Viesti on tehnyt pelaajasopimuksen kanadalaisen Elizabeth Cordonierin kanssa. 183-senttinen yleispelaaja on edustuskelpoinen jo keskiviikkona Salohallissa pelattavassa CEV Cupin toisen kierroksen ensimmäisessä osaottelussa saksalaista Smart Allianz Stuttgartia vastaan.

LP Salon nimellä euro-pelejä pelaava LP Viesti päätyi hakemaan vahvistusta joukkueensa yleispelaajaosastolle, kun Sini Häkkinen on loukkaantumisen vuoksi syrjässä. LP Viestin ja Cordonierin sopimuksessa on kahden viikon koeaika.

Cordonier pelasi viime kaudella Saksan Bundesliigaa erfurtilaisessa SWE Volley-Teamissa. Cordonier kuuluu myös Kanadan maajoukkueeseen niin lentopallossa kuin beach volleyssakin. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle