Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jouni Pellinen loukkasi olkapäätään Alpe d’Huezin ski cross kilpailussa

 

Jouni Pellinen loukkasi olkapäätään Alpe d’Huezin ski cross kilpailussa


Suomen ski cross tähti Jouni Pellisen loukkaantumiskierre sai ikävää jatkoa keskiviikkona Ranskan Alpe d’Huezissa lasketussa kilpailussa. Pellinen loukkasi kilpailun rytäkässä viime keväänä loukkaantunutta olkapäätään ja näin ollen Pellisen urakka ski crossin maailmancupissa keskeytyy toistaiseksi.

Pellinen törmäsi neljännesfinaalien laskussaan toisen laskijan kanssa hyppyrissä ja kisapaikalla hänelle annetun ensiavun jälkeen hänet kuljetettiin sairaalaan, jossa olkapää röntgenkuvattiin. Lääkärin mukaan kuvista ei löytynyt vammaa, mutta Pellinen lentää siitä huolimatta lisätutkimuksiin Suomeen torstaina.

– Pellisen käsi leikattiin elokuun puolivälissä ja hän selvisi todella nopealla aikataululla takaisin kisarinteeseen. Suomessa tutkitaan olkapään kunto ja katsotaan sitten lisätoimenpiteet ja hoidot, mikäli lääkäri kertoo, että sellaisille on tarvetta. Laskijallehan tämä on vakava paikka, mutta uskon että Jouni tulee palaamaan kisarinteeseen entistä vahvempana, freestylehiihdon koulutus- ja kehityspäällikkö Jussi-Pekka Kinnunen kertoo.

Alpe d’Huezin ski cross kilpailun voitti Slovenian Filip Flisar. Flisar kukisti finaalissa Kanadan Christopher Delboscon, joka laski toiseksi. Kolmannelle sijalle ehti Ruotsin Lars Lewen. Pellisen sijoitus lopputuloksissa oli 31. Maailmancupia johtaa 213 pisteellä Kanadan Brady Leman, joka jätettiin keskiviikon kilpailussa yhdeksänneksi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJouni Pellinen

Tiedot