Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jouni Pellisen olkapäävamma uusiutui – ei estä osallistumista loppukauden kilpailuihin

 

Jouni Pellisen olkapäävamma uusiutui – ei estä osallistumista loppukauden kilpailuihin


Ski cross laskija Jouni Pellisen viime keväänä ensimmäisen kerran loukkaama olkapäävamma uusiutui Alpe d’Huezissa viime viikon keskiviikkona lasketuissa kilpailuissa. Vamma on sama, mikä olkapäästä diagnosoitiin kesällä, mutta se ei estä Pellistä osallistumasta loppukauden kilpailuihin.

Pellinen kävi Suomessa perjantaina magneettikuvissa ja maajoukkueen lääkärin Tapio Mäkisen vastaanotolla ja lisäksi maanantaiaamuna olkapäävammoihin erikoistuneen Harri Seliön vastaanotolla. Magneettikuvien perusteella olkapäässä todettiin sama labrum-vaurio, joka oli repeytynyt viime elokuussa sinne leikkauksessa laitetuista ankkureista huolimatta.

– Lääkäri totesi, että on 50-60 prosentin mahdollisuus siihen, että kädestä tulee täysin oireeton ilman leikkaushoitoa. Loppukauden pystyy laskemaan omien tuntemusten mukaan, mutta jos käsi vielä silloin oireilee niin se leikataan sitten kauden jälkeen, Jouni Pellinen kertoi maanantaiaamuna.

– Vanhat muistot tulivat mieleen, että joko taas ollaan samassa tilanteessa, mutta nyt tiedetään selkeästi mikä siellä on ja nyt voi sitten oman tunteen mukaan elää urheilijan elämää. Verrattuna viime kesään niin ei ole sellainen epätietoinen fiilis siitä mitä pitäisi tehdä. Jos kauden jälkeen joudutaan leikkaamaan niin siinä on sitten hyvin aikaa parantua ennen ensi kauden alun lumileirejä ja kisoja, Pellinen jatkoi.

Kisarinteisiin paluusta Pellinen on vielä vaitonainen. Tällä hetkellä päätökset tehdään täysin olkapään kunnon ja omien tuntemusten mukaan.

– Kilpailemaan pääsen heti, kun siltä itsestä tuntuu. Tällä hetkellä käsi on aika jäykkä ja kipeä, joten pitää miettiä tarkasti milloin paluu kisoihin tapahtuu. Tällä hetkellä niiden päätösten aika vielä ole vaan katsotaan mihin suuntaan käsi lähtee kuntoutumaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJouni Pellinen

Tiedot