Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hämäläisen vatsatauti LP Salon ainoa huolenaihe Stuttgartissa

 

Hämäläisen vatsatauti LP Salon ainoa huolenaihe Stuttgartissa


LP Salon joukkue saapui aikataulun mukaisesti sunnuntai-iltana Saksan Stuttgartiin, jossa se kohtaa tiistaina klo 21.00 Suomen aikaa paikallisen Smart Allianz Stuttgartin naisten lentopallon CEV Cupin toisen kierroksen toisessa osaottelussa. LP Salo voitti avausosan 3-2, joten se pääsee pelaamaan jatkopaikasta vähintään kultaisessa erässä, jollei voita ottelua sen varsinaisissa erissä.

LP Salo lensi sunnuntaina ensin Helsinki-Vantaalta Frankfurtiin, josta se jatkoi junalla tunnin matkan pelipaikkakunnalle.

- Hieman oli junassa täyttä, mutta muutoin meni matka mukavasti. Pieniä kommervenkkejä on perillä ollut, muun muassa luvattua hierontapöytää ei paikalla ollutkaan - olisi kai pitänyt hävitä avausosa, niin olisi palvelukin parempaa, hyväntuulinen LP Salon päävalmentaja Teemu Sarna kertoo Stuttgartista.

LP Salo veti tiistaina kahdet harjoitukset pelipaikkana toimivalla SCHARRenalla. Areena sijaitsee Stuttgartin jalkapalloylpeyden Vfb Stuttgartin kotikentän Mercedes-Benz Arenan toisessa päädyssä ja vetää noin 2000 katsojaa.
Pientä huolta LP Salolle on aiheuttanut libero Hillaelina Hämäläisen vatsatauti. Jo kotimaassa vaivannut pöpö on pitänyt "Hiltsun" toipilaana, mutta toiveissa on parantuminen pelikuntoon tiistai-illaksi. Jos "Hiltsu" ei pelaamaan pysty, on mahdollista että matkassa mukana oleva Sini Häkkinen pukee liberopaidan ylleen - yleispelaajana Häkkinen ei Teemu Sarnan mukaan ainakaan aloita.

LP Salo on muutoin matkassa samalla kokoonpanolla kuin Kroatiankin vieraspelissä paitsi että nyt mukana on myös uusi kanadalaisvahvistus Liz Cordonier. Joukkueen vahvuus on siis 13 pelaajaa.
Smart Allianz Stuttgartin kokoonpano ei sekään ole tiettävästi muuttunut Salon pelistä.

- Ainakin viikonloppuna he pelasivat Bundesliiga täysin samalla kokoonpanolla kuin Salossakin. Katsotaan nyt, jos on mahdollista päästä näkemään vielä heidän harjoituksia. On kuitenkin selvä, että meidän täytyy pystyä pelaamaan hyvin, jos jatkopaikan haluamme. Erityisesti syötön täytyy tiistaina toimia just eikä melkein, Sarna tuumii.

Stuttgart voitti viikonloppuna kotikentällään Aachenin 3-1. Ottelusta voi katsoa pätkiä paikallis-tv:n sivuilta osoiteesta: http://www.regio-tv.de/video/176059.html
CEV Cupin ottelun televisoinnista ja mahdollisuuksista seurata peliä internetin välityksellä ei vielä maanantai-iltapäivänä ollut tietoa. Ottelun pistekehitystä voi kuitenkin seurata Euroopan Lentopalloliiton sivuilla osoitteessa http://www.cev.lu/

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle