Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marcus Sandell paranteli FIS-pisteitä kahdella kakkossijalla Oberjochin FIS-pujotteluissa

 

Marcus Sandell paranteli FIS-pisteitä kahdella kakkossijalla Oberjochin FIS-pujotteluissa


Marcus Sandellin suurpujottelu on kulkenut tällä kaudella, mutta pujottelun kanssa on ollut hieman enemmän tekemistä. Sandellin lähtönumero on pudonnut kunnollisten tulosten uupuessa kauas kärjestä ja sen johdosta hänen tulee aloittaa pisteiden alentaminen pienemmistä kilpailuista kuin maailmancupista.

Sunnuntaina ja maanantaina Sandell laski FIS-pujottelut Saksan Oberjochissa. Kummankin päivän kilpailusta tuloksena oli toinen sija. Sunnuntain kilpailusta Sandellin pisteet olivat 18.25 ja maanantaina pisteitä kertyi 17.59.

– Jouduin aloittamaan pisteiden keräämisen alusta ja oli hyvä saada nyt pari tulosta tälle kaudelle alle tuolta Oberjochista. Ei nuo pisteet ole aivan sitä mitä haluan, mutta nuo edesauttavat pujottelun kanssa tehtävää työtä, Sandell totesi.

– Oli ihan stabiilia menoa kumpanakin päivänä, vaikka rinteet oli aika pehmeässä kunnossa. Nyt kun tietää, että on joitain tuloksia alla, ettei pisteet nouse koko ajan niin tulevissa kisoissa pystyy ottamaan enemmän riskiä. Pujottelu on mennyt eteenpäin ja sitä on hauska laskea. Harmi vaan, että FIS-kisoja perutaan kokoajan niin on hankala löytää sellaisia kisoja missä niitä pisteitä pystyy hyvin parantamaan, Sandell jatkoi.

Sandellin tavoitteena on löytää sellaisia kilpailuja, joista olisi mahdollista saada pisteet alle kymmeneen.

– Se, että olisi merkittävä ero maailmancupissa pitäisi saada pisteet yhdeksään tai kymmeneen. Pitää olla paljon hyviä jätkiä mukana kisassa ja hyvät olosuhteet. Oikeassa kisassa kaikki on mahdollista myös kovassa seurassa.

Seuraavaksi Sandell suuntaa kotiin ja tarkoituksena on mennä takaisin Keski-Eurooppaan sunnuntaina valmistautumaan Garmisch-Partenkirchenin Super-G –kilpailuun.

– Kotiin nyt vähäksi aikaa ja sitten sunnuntaina takaisin alas Keski-Eurooppaan. Siinä taitaa olla pujottelun FIS-kisoja ja toiveissa on, että niissä olisi kovia jätkiä mukana lähtöviiksellä. Tulen myös laskemaan Super-G:n Garmischin maailmancupissa ja se kisa sekä siihen valmistautuminen tekee hyvää suurpujottelua ajatellen, Sandell suunnitteli.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMarcus Sandell

Tiedot