Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkihypyn maailmancup jatkuu Zakopanessa

 

Mäkihypyn maailmancup jatkuu Zakopanessa


Mäkihypyn miesten maailmancup jatkuu tulevana viikonloppuna 20.-21.1.2012 Puolan Zakopanessa. Zakopanessa kilpaillaan kaksi henkilökohtaista kilpailua perjantaina ja lauantaina HS 134 - mäestä.

Finnjumping on nimennyt seuraavat urheilijat kilpailuun: Janne Happonen, Anssi Koivuranta, Juha-Matti Ruuskanen ja Sami Heiskanen.

- Matti Hautamäki jää harjoitustauolle kotimaahaan sekä testaamaan uusia välineitä ajatellen kauden päätavoitta lentomäen MM-kilpailuita. Juha-Matti Ruuskanen ja Sami Heiskanen antoivat hyvät näytöt viime viikonloppuna Vuokatissa käydyssä kansallisessa kilpailussa. Olen tyytyväinen, että voimme antaa mahdollisuuden useille urheilijoille, toteaa päävalmentaja Pekka Niemelä.

- Lisäksi Olli Muotka ja Sami Niemi osallistuvat Continental Cup -kilpailuihin Japanin Sapporossa, joten laajalla rintamalla mennään, lisää tyytyväinen Niemelä.

Zakopanessa hypätään myös naisten mäkihypyn Continental cupin kilpailut - korvaa naisten maailmancupin kilpailun 28.-29.1. Szczyrkissä

Alkuperäisen ohjelman mukaan naisten maailmancupin piti jatkua Puolan Szczyrkissä viikon tauon jälkeen 28.-29.1.2012, mutta kilpailu onkin siirretty Zakopaneen miesten maailmancupkilpailun yhteyteen ja samalla sen status on muutettu Continental cupiksi.
Finnjumping on valinnut kilpailuun seuraavat urheilijat: Julia Kykkänen ja Tanja Kaverinen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJanne Happonen

Tiedot

Matti Hautamäki

Tiedot

Anssi Koivuranta

Tiedot

Julia Kykkänen

Tiedot

Olli Muotka

Tiedot