Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Salo aseeton Saksassa

 

LP Salo aseeton Saksassa


LP Salon unelma naisten lentopallon CEV Cupin jatkopaikasta ajoi tiistai-iltana karusti karille Saksan Stuttgartissa. Emäntäjoukkue Smart Allianz Stuttgart vei ensin varsinaisen ottelun nimiinsä puhtaasti 3-0 (25-18, 25-18, 25-21) ja sitä seuranneen kultaisen erän senkin vastaansanomattomasti lukemin 15-6.

LP Salon nimellä Euroopassa operoivan salolaisjoukkue LP Viestin voi katsoa siis olleen vailla todellisia mahdollisuuksia, vaikka se Stuttgartin olikin kotonaan pystynyt yllättämään erin 3-2. Aivan toisen erän alkua lukuunottamatta emäntäjoukkue vei peliä selvällä marginaalilla.

- Kova joukkue oli vastassa, ja se oli selkeästi lukenut läksynsä. Pitkiä palloralleja nähtiin, mutta me emme vain saaneet palloja kuolemaan. Kovempaa peliä meiltä odotin ja nyt kyllä ketuttaa, LP Salon päävalmentaja Teemu Sarna sanaili Stuttgartista.

LP Salosta ainoana puhtaat paperit Sarnalta sai keskipelaaja Kaisa Jokinen (10/+5, 3 torjuntaa). Myös Tatsiana Lapukhina kirjasi samat tehot. Dubravka Stojanovicille merkattiin 8/+4 ja Stuttgartin vahvin oli Kim Renkema (15/+7).

- Yleispelaajistamme jäivät miinukselle niin Martina Konecna (4/-4), Liz Cordonier (3/-4) kuin Noora Kosonenkin (0/-3). Se on liian iso lovi. Vastassa oli vahva torjunta ja hyvä puolustus. Stuttgart sai meidän lyöntisuuntamme luettua pois, emmekä osanneet niitä enää vaihtaa, Sarna harmitteli.

LP Salon libero Hillaelina Hämäläinen oli vielä ottelun aattona pahassa vatsataudissa, mutta pelasi lopulta kelpo pelin 67 prosentin vastaanotolla.

- Ei me "Hiltsuun" kaaduttu. CEV Cupin pelit olivat hienoja kokemuksia, vaikka tämä viimeinen peli nyt kaiveleekin. Jatkossa pitää pystyä vain kovempaan esitykseen, Sarna tuumi.

LP Viestin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle