Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pekka Koskela luisteli kuudenneksi Salt Lake Cityn 1000 metrillä

 

Pekka Koskela luisteli kuudenneksi Salt Lake Cityn 1000 metrillä


Pekka Koskela jatkoi hyvää luisteluaan myös 1000 metrin maailmancupin osakilpailussa Salt Lake Cityssä. Hän luisteli ajan 1,07,95 ja oli kuudes. Takaisin huippukuntoon noussut, matkan maailmanennätyksen haltija yhdysvaltalainen Shani Davis luisteli voittoajakseen 1.07,20. Kakkonen oli kanadalainen Denny Morrison (1.07,39) ja kolmas hollantilainen Stefan Groothuis (1.07,45).

- Nyt eivät sijoitukset oli ensisijaisia, vaan ajat ja ero muihin. Olemme maailman kärjen vauhdissa ja sekä Pekalla että Mikalla on vara vielä parantaa. Parannukset ovat kiinni aivan pikkuasioista. Mika ilahdutti 500 metrin hyvällä luistelullaan ja osoitti olevansa aivan kärkimiehiä. Pekka luisteli molemmat matkat hyvin. Tonnin lähtö ei mikään erinomainen, siinä tuli muutama hutipotku, kertoi joukkueen valmentaja Pasi Koskela.

Mika Poutalalla on vielä ensimmäisen päivän urakasta edessä B-ryhmän 1000 metriä.

Suomen Luisteluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle