Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ari Könönen taituroi hopeaa Pieksämäen rallisprintistä

 

Ari Könönen taituroi hopeaa Pieksämäen rallisprintistä


Pieksämäen Paltasen moottoriurheilukeskuksessa ajetussa rallisprintissä vaajakoskelainen moottoriurheilija Ari Könönen, 48, nappasi järjestyksessään 29. kilpailukautensa ensimmäisen palkintokorokesijan. Huikean ralliuransa aikana yli 260 ralli- ja rallisprint voittoa ajanut Könönen kiersi Paltasen kahden kilometrin mittaisen ralliradan toiseksi nopeiten ja oli syystäkin tyytyväinen saavuttamaansa sijaan.

- Vaikka viimeiset vuodet rallisprinttiä suvereenisesti hallinnut mäntyharjun Jarkko Särkkä oli jälleen voittamaton niin ilokseni sain, lähestyvästä keski-iästä huolimatta, todeta vauhtini edelleen riittävän kilpailujen voittokampailuihin, riemuitsi Könönen.

- Pieksämäen Rallisprintin huoltotauolla niin koko tiimini kuin myös kilpailun voittanut Jarkko Särkkä kävi herättelemässä minua talviunilta. Lisäksi kun vielä rallivalmentaja Jack Bacon kävi lataamassa teesejään autoni konepellille niin päätin nostaa hieman riskikynnystä ja katsoa mihin se riittää, jatkoi erikoiskoeaikaansa lähes kahdella sekunnilla parantanut Könönen jatkaa.

Seuraavaksi Könönen nähdään ralliladulla jo tulevana viikonloppuna kun edessä on Laukaan Lankamaalla ajettava pienoisralli sekä seuraavana päivänä Suonenjoella kilpailtava rallisprint. Kumpaankin kovatasoiseen rallikilpailuun hän starttaa ennakkosuosikkina.

Lopputulokset Rallisprint Paltanen, Pieksämäki 22.1.2012, Top-5:
1. Jarkko Särkkä, Mitsubishi Lancer Evolution VI, 1.36,35
2. Ari Könönen, Mitsubishi Lancer Evolution VI, +3,72sek
3. Sami Tannermäki, Mitsubishi Lancer Evolution VIII, +5,34sek
4. Ville Tannermäki, Honda Civic Type-R, +7,27sek
5. Joni Karhu, Opel Corsa GSi, +7,92sek

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle