Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koskela seitsemäs ja Poutala kahdeksas Salt Lake Cityn 500 metrillä

 

Koskela seitsemäs ja Poutala kahdeksas Salt Lake Cityn 500 metrillä


Pikaluistelun maailmancupin toisena päivänä Salt Lake Cityssä nähtiin mielenkiintoinen pari, kun suomalaiset Pekka Koskela ja Mika Poutala luistelivat toisiaan vastaan 500 metrillä. Kumpikaan luistelijoista ei saanut tykkistarttia, mutta pääsivät hyvään kierrosvauhtiin. Pekka Koskelan luistelu meni kuitenkin osittain piloille, sillä hän horjahti pahasti viimeisessä sisäkaarteessa eikä saanut loppusuoralle parasta vauhtia. Siitä huolimatta hän luisteli ajan 34,72 ja oli seitsemäs. Hyvää iskuun päässyt Mika Poutala luisteli ajan 34,74 ja oli kahdeksas.

Kolmas suomalainen Markus Puolakka ei päässyt toisenakaan päivänä lähellekään omaa tasoaan. Hän luisteli jaan 35,38 ja oli 19:s. Hänen luisteluaan häiritsi hänen parinsa hollantilaisen Ronald Mulderin ratarikko viimeisessä kaarteessa.

Päivän nopein oli venäläinen Dmitrij Lobkov ajalla 34,54. Japanilainen Keiichiro Nagashima hävisi kolme sadasosaa.

Kilpailut jatkuvat 1000 metrin luisteluilla. Pekka Koskela luistelee A-ryhmässä ja Mika Poutala B-ryhmässä.

Suomen Luisteluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle