Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Prologit ensimmäistä kertaa SM-hiihdoissa

 

Prologit ensimmäistä kertaa SM-hiihdoissa


Prologit ovat ensimmäistä kertaa SM-hiihtojen ohjelmassa perjantaina Keuruulla. Naiset hiihtävät 3,3 ja miehet 3,75 kilometrin matkat. Prologissa jaetaan SM-mitalit. Tulokset määräävät lähtöjärjestyksen lauantaina naisten 10 ja miesten 15 kilometrille. Sunnuntaina hiihdetään sprinttiviestit.
Keuruulle on ilmoittautunut ennätysmäärä kilpailijoita. Lähtöviivalle asettuu 100 naista ja lähes 200 miestä. Sprinttiviesteihin osallistuu 30 naisten ja yli 60 miesten joukkuetta.

Keuruun SM-hiihdot mahdollistaa noin 320 toimitsijaa. Radat kiertävät kisakeskuksen, jossa on hyvät tilat ja palvelut niin urheilijoille kuin katsojillekin.
Keuruun liikuntakeskuksessa järjestetään nyt kolmannet SM-kisat tällä vuosituhannella. Aikaisempia tapahtumia ovat haitanneet niin lumen puute kuin kova pakkanenkin. Kilpailun  johtaja Veikko Ahonen uskoo, että tällä kertaa kilpailut viedään läpi ihanteellisissa olosuhteissa.

Keuruulla kohtaavat vanhat hiihtoveikot ja nykyiset huippu-urheilijat, sillä lauantaina julkistetaan Anton Collin ja Matti Raivio - Uljaan urheilutarun Sankarit -teos, joka kertoo Suomen kahdesta ensimmäisestä huomattavaan kansainväliseen menestykseen yltäneestä murtomaahiihtäjästä. Kirjan on kirjoittanut yli 40 urheilukirjaa tehnyt Lauri Järvinen.
Kisaohjelmaan kuuluu perjantaina huippuseminaari, jossa vuorineuvos Matti Sundberg käsittelee liike-elämän ja urheilun johtamista ja olympiavoittaja Tapio Korjus kertoo huippu-urheilun muutostyöryhmän tuloksista.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle