Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Järvelä toiseksi vapaan vitosella

 

Järvelä toiseksi vapaan vitosella


Maija Järvelä jatkoi palkintopallisijojensa sarjaa, kun hän sijoittui toiseksi vammaishiihdon maailmancupissa Wisconsinin Cablessa Yhdysvalloissa. Liikuntavammaisten pystyhiihtäjien luokan vapaan vitosen voitti Puolan Katarzyna Rogowiec. Miesten vastaavan luokan kympillä Ilkka Tuomisto oli 15:s.

Järvelä hävisi voittajalle 31,9 sekuntia.

”Parasta hiihtoa pitkään aikaan! Aloitin ehkä vähän liian kovaa. Noin neljän kilsan kohdalla tuli vähän heikko hetki, se pitkä nousu olisi pitänyt jaksaa paremmin. Jopa tasaisetkin kulki tänään. Hyvää rentoa hiihtoa, ja tekniikkakin jo pysyi paremmin kasassa. Erittäin tyytyväinen olen päivän suoritukseen”, Järvelä sanoi iloisena.

Miesten kympillä voiton vei Venäjän Vladimir Kononov. Tuomisto hävisi kärkeen reilut 3,5 minuuttia.

”Melko vaatimaton hiihto tänään, vapari ei tahdo oikein kulkea ja kärki hiihtää tosi kovaa. Vapaalle ei tahdo löytyä kunnon lyöntiä. Tälläisia ynnämuita-sijoja ei kärsisi ottaa kokonaiscupia ajatellen. Pertsan rintissä laitetaan taas uutta matoa koukkuun”, Tuomisto sanoi.
Yhdysvaltain-kiertue siirtyy Cablesta Minneapolisiiin, jossa kilpaillaan keskiviikkona maastohiihdon sprintit perinteisellä hiihtotavalla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle