Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Järvelä jälleen palkintopallille vammaishiihdon cupissa

 

Järvelä jälleen palkintopallille vammaishiihdon cupissa


Maija Järvelä ylsi jälleen palkintopallille vammaishiihdon maailmancupissa, kun Yhdysvaltain-kiertueen päätöspäivänä kilpailtiin vapaan pitkät matkat. Järvelä hävisi liikuntavammaisten pystyhiihtäjien 15 kilometrillä voittoon hiihtäneelle Puolan Katarzyna Rogowiecille reilut pari minuuttia. Miesten vastaavassa luokassa Ilkka Tuomisto oli 20 kilometrillä 13:s.
Ylivieskalainen Järvelä oli tyytyväinen, että hän ylipäätään pystyi kilpailemaan, sillä hän oli nuhainen.
”Eka kierroksella jopa kävi mielessä, että mahtaakohan täältä maaliin selvitä tänään, mutta seuraavat kierrokset tulivat jo vähän helpommin. Kokonaisuudessaan nämä Yhdysvaltain kisat kaikkinensa ovat menneet ihan mukavasti. Kirkkaimpana jäi mieleen eilinen sprintin voitto ja vapaan vitosen kisa oli tuntemuksiltaan sitä parasta hiihtoa täällä. Tästä on hyvä jatkaa kohti Vuokattia”, Järvelä viittasi maailmancupin finaaleihin maalis-huhtikuussa.
Tuomistolle vapaa on ollut selkeästi perinteistä heikompi hiihtotapa.  Voittaja Kiril Mihailoviin eroa kertyi Minneapolisissa 6,5 minuuttia.
”Melko taistelua tuntuu vapari olevan. Vauhdinjaollisesti hyvä kisa, mutta eipä se tyydytä kun sijoitus on mitä on. Tänään kisattiin melko pehmeällä baanalla, joka ei muutenkaan ole vahvuuksiani. Kaikenkaikkiaan melko vaihtelevia suorituksia tuli täällä Jenkeissä vedettyä. Meidän sarjassa näkee, että taso on kova ja alkaa laajutta löytyä: jo vähänkin huonolla hiihdolla tulos on aika nöyryyttävä”, Tuomisto mietti ja suuntasi myös katseensa jo maailmancupin finaaleihin kotimaassa.

Maailmancupin finaalit kilpaillaan Vuokatissa 22.3.-1.4.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle