Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Julia Kykkänen 15. Hinzenbachissa

 

Julia Kykkänen 15. Hinzenbachissa


FIS naisten mäkihypyn maailmancupia kilpailtiin viikonvaihteessa 4.-5.2.2012 Itävallan Hinzenbachissa. Suomen mäkikotka Julia Kykkänen onnistui sunnuntain kilpailussa HS 94-mäessä hienosti, sijoitus 15.

Hinzenbachin normaalimäessä sunnuntain kilpailun voittoon hyppäsi kotiyleisön iloksi myös lauantain yhden kierroksen kilpailun voittanut 28-vuotias Itävallan Daniela Iraschko. Iraschko vei voiton 85,5 ja 91,5 metrin hypyillä. Iraschkon viikonvaihteen saavutuksiin lisänä kuului lauantain kilpailussa tekemänsä mäkiennätys – 96 metriä. Julia Kykkäsen kilpailuhypyt kantoivat 83 ja 85 metriä. Kykkäsen sijoitus sunnuntain kilpailussa oli kauden toiseksi paras.

Valmentaja Kimmo Kykkänen kehui Julian hyppäämisen ajoituksen parantuneen kilpailuun.
- Eilen ponnistus oli metrin etuajassa, tänään normihyppäämistä tai oikeastaan jopa parempaa kuin viime aikoina. Tuntui, että nyt suoritus napsahti kohdilleen, totesi Kykkänen tyytyväisenä.

Julia Kykkänen oli tyytyväinen tulokseensa sunnuntaina.
- Vähän tosiaan parempi kuin eilen. Koekierroksellakin vielä ajoissa ponnistus, mutta kisaan hyppääminen sitten parempaa. Toisen kierroksen hyppy oli vielä ensimmäistä parempi, pääsi oikein tuulettamaan, kertoi Julia naurahtaen.

Naisten mäkihypyn maailmancup jatkuu ensiviikonloppuna Ljubnossa Sloveniassa 11.-12.2.2012.

Tuloskooste
FIS naisten mäkihypyn maailmancup 2011-12
5.2.2012 Hinzenbach AUT, HS 94
1. Daniela Iraschko AUT 238.4
2. Sarah Hendrickson USA 232.2
3. Lindsay Van USA 230.4
15. Julia Kykkänen 211.9

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJulia Kykkänen

Tiedot