Kazakstan vei pronssit jääpallossa

Kazakstan voitti Suomen pronssiottelussa luvuin 10-5 ja ansaitsi voittonsa.
Suomi aloitti ottelun terävästi ja loi muutamia maalintekopaikkoja, mutta tulosta ei syntynyt. Sen sijaan Kazakstan iski heti ensimmäisestä tilanteesta ja siirtyi 1-0 johtoon Vjatselav Bronnikovin toimesta. Suomi tuli tasoihin Pekka Rintalan kulmamaalilla ottelun 20 minuutilla. Kazakstan sai lahjamaalin suomalaisten sählättyä pelinrakentelussa ja Leonid Bedarev viimeisteli 2-1 johtomaalin. ”Kazukit” sai puhtia peliinsä ja Dimitri Davidovski viimeisteli 3-1 johtomaalin: Markus Kumpuoja iski upeasti tennislyönnillä kulman jälkitilanteesta pallon maalin kattoon nostattaen suomalaistoiveita. Kuitti tuli minuutin päästä kun Sergei Pockurov iski taukoluvuksi 4-2.

Toiselle jaksolle Kazakstan tuli vahvasti ja yleisön tuella naputteli nopeasti taululle luvut 7-2. Lopulta päädyttiin loppulukuihin 10-5. Suomen maaleista vastasivat Pekka Rintala ja Ville Aaltonen (2).

Kotijoukkue Kazakstan oli liikkeellä hyvällä jalalla, paljon terävämpi hyökkäyspäässä ja siten ansaitsi voittonsa.