Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pekka Koskela ja Mika Poutala mukana SM-kilpailuissa Seinäjoella

 

Pekka Koskela ja Mika Poutala mukana SM-kilpailuissa Seinäjoella


Tulevan viikonlopun aikana käydään tämän talven kovatasoisin kansallinen pikaluistelukilpailu Seinäjoella, jossa kamppaillaan sprinttereiden Suomen mestaruuksista. Normaalin sprinttikilpailun (2 x 500 ja 2 x 1000 m) lisäksi ratkaistaan matkakohtaiset mestaruudet sprinttimatkoilla ja 1500 metrillä. Henkilökohtaisten kilpailujen lisäksi luistellaan viestimestaruuskilpailu. Myös tyttöjen ja poikien A- ja B-sarjojen Suomen mestaruudet ratkotaan samaan aikaan.

Sääennusteiden mukaan hyvässä kelissä ja näin ollen hyvällä jäällä luisteltaviin Suomen mestaruuskilpailuihin osallistuvat kaikki maamme kärkiluistelijat. Paikalla ovat maajoukkueen miesluistelijat Pekka Koskela, Mika Poutala ja Markus Puolakka sekä naisluistelija Elina Risku. Kärkisprinttereitä monen muun tavoin on kiusaamassa nuorten maailmanmestaruuskilpailuihin Japaniin valmistautuva Tommi Pulli.

Perjantaina alkavien kilpailujen kovin mielenkiinto kohdistuu Pekka Koskelaan ja Mika Poutalaan. Molemmat ovat olleet loistavassa kunnossa. Koskela nousi palkintokorokkeelle tammikuun Salt Lake Cityn 1000 metrillä ja Poutala oli neljäs sprinttereiden MM-kilpailussa Calgaryssa. Koskela joutui jättämään väliin MM-kilpailut sairastuttuaan. Nyt hän on kuitenkin täydessä kilpailukunnossa. Sprinttereiden yhteispisteiden tuore Suomen ennätys (137,230) on molempien nimissä. Koskela luisteli sen maailmancupissa Salt Lake Cityssä ja Poutala sivusi sitä MM-kilpailuissa seuraavan viikonloppuna. Puntit ovat ennakkoon tasoissa.

Suomen Luisteluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle