Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Julia Kykkänen MC-pisteille Ljubnon sunnuntain kisassa

 

Julia Kykkänen MC-pisteille Ljubnon sunnuntain kisassa


Naisten mäkihypyn maailmancupia kilpailtiin Ljubnon normaalimäessä(HS 95) 11.-12. helmikuuta. Suomen Julia Kykkänen jäi lauantain kisassa pisteittä, mutta paransi sunnuntain kisassa hyppäämistään, sijoittuen kilpailussa 24:nneksi. Sunnuntain kilpailun voitti lauantain tavoin maailmancupia johtava USA:n Sarah Hendrickson.

Ljubnon sunnuntaina kisan voittoon hypänneen Sarah Hendricksonin kilpailuhypyt olivat molemmilla kierroksilla pisimmät. Hendrickson hyppäsi ensimmäisellä kierroksella 91,5 metriä ja toisella mäen HS-pisteelle 95 metriin. Julia Kykkäsen hypyt kantoivat 75,5 ja 76,5 metriä.

Sarah Hendrickson johtaa maailmancupia 789 pisteellä, toisena cupissa on Itävallan Daniela Iraschko 578 pisteellä. Julia Kykkänen on kokonaistilanteessa sijalla 25. Kykkäsellä on pisteitä koossa 69. Naisten mäkihypyn maailmancupissa on jäljellä vielä 4 osakilpailua nuorten MM-kisojen jälkeen. Japanin Zaossa hypätään 3 kilpailua 3.-4.3.(3.3. hypätään 2 kilpailua) ja finaalikilpailu Oslossa 9.3.

Tuloskooste
FIS naisten mäkihypyn maailmancup 2011-12
1. Sarah Hendrickson USA 259.6
2. Sara Takanashi JPN 246.7
3. Jacqueline Seifriedsberger AUT 222.4
24. Julia Kykkänen 178.6

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Julia Kykkänen

Tiedot