Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti-Jussi Kemppainen superlaskulla kuudenneksi Dew Tourin päätöskilpailussa

 

Antti-Jussi Kemppainen superlaskulla kuudenneksi Dew Tourin päätöskilpailussa


Antti-Jussi Kemppaisen lähes kaksi ja puoli kuukautta kestänyt harjoittelu- ja kilpailumatka Pohjois-Amerikkaan sai arvoisensa päätöksen sunnuntain vastaisena yönä. Utahin osavaltion Ogdenissa laskettiin Dew Tourin ski halfpipe finaalit, jossa Kemppainen sai tehtyä uransa parhaan laskun.

Kemppainen sijoittui finaalissa kuudenneksi 86.25 pisteellä. Kilpailun voittoon laski David Wise 94.50 pisteellä ennen toiseksi laskenutta Kevin Rollandia ja kolmanneksi sijoittunutta Torin Yater-Wallacea. Kemppainen oli erittäin tyytyväinen päivän laskusuoritukseen.

– Aivan älyttömän fiiliksissä tämän päivän laskusta. Tänään kaikki sattui kohdalleen ja sain tehtyä parhaan laskun mitä olen koskaan tehnyt kilpailussa. Aloitin runin feikkihiteillä ja loppuun tein kaksi tuplaflippiä, mitä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt, iloinen Kemppainen totesi.

Kemppainen suuntaa maanantaina takaisin Suomeen ja ohjelmassa on lepoa ja kevyttä harjoittelua Rukalla ennen Laajavuoren ski slopestylen maailmancupia, joka lasketaan helmikuun 25. päivä.

– Hienoa saada näin hyvä tulos tähän väliin kautta. Finaali oli tänään todella kovatasoinen, kaikki laskijat onnistuivat omissa laskuissa, joten voin olla erittäin tyytyväinen tuohon kuudenteen sijaan. Nyt vähän lepoa ja sitten homma jatkuu Laajavuoressa, Kemppainen kertoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle