Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santeri Paloniemi pujotteli kolmanneksi Eurooppa-cupissa Bulgariassa

 

Santeri Paloniemi pujotteli kolmanneksi Eurooppa-cupissa Bulgariassa


Alppihiihtäjä Santeri Paloniemi on ollut huippuvauhdissa Eurooppa-cupissa Bulgarian Pamporovossa. Paloniemi pujotteli uransa parhaan sijoituksen laskemalla maanantaina kolmanneksi ja erinomaista tulosta täydensi sunnuntain seitsemäs sija.

Pamporovon Eurooppa-cupissa oli mukana myös useita maailmancuplaskijoita ja Paloniemen maanantaina kirjaamat FIS-pisteet 8.12 ovat myös hänen uransa parhaat. Kilpailun voittoon laski norjalainen Henrik Kristoffersen ajalla 1:40.66. Toiseksi laskenut Itävallan Reinfried Herbst hävisi norjalaiselle 0.22 sekuntia. Paloniemen aikaero kärkeen oli 0.35 sekuntia.

– Hienosti meni päivän kilpailu ja pienoinen yllätys oli kolmossija. Vauhti on ollut jo pidempään tiedossa ja edelliset on kisat ovat olleet lupauksia herättäviä, mutta tänään tuli hyvä onnistuminen. Kyllä tämä nostaa hymyn huulille, nuori kuusamolainen totesi.

Myös Eurooppa-cup joukkueen valmentaja Janne Haarala oli erittäin tyytyväinen päivän tulokseen.

– Niin kuin Santeri sanoi, niin vauhtia on ollut ja tänään nuoren miehen pää piti kovassa paikassa. Ensimmäisellä laskulla lähtönumerolla 27 toiseksi on hatun noston arvoinen suoritus, niin kuin koko päivä kokonaisuudessaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti nuorten MM-kisoja, Haarala iloitsi.

Nuorten MM-kilpailut kilpaillaan Italian Roccarasossa 29.2.-9.3.2012.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle