Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nilan Bisons hankki Korisliigan tehomiehen Ville Mäkäläisen

 

Nilan Bisons hankki Korisliigan tehomiehen Ville Mäkäläisen


Kuluneen kauden Namika Lahdessa kovilla tehoilla pelannut Ville Mäkäläinen, 26, vahvistaa loppukauden Korisliigan yllättäjäjoukkue Nilan Bisonsia. Maajoukkueessakin esiintynyt 194-senttinen laituri purki sopimuksensa Namikan kanssa ja siirtyi tavoittelemaan menestystä liigakakkosena porskuttavaan biisonilaumaan.

Vastustajan avainmiesten pysäyttäjänä tunnettu Mäkäläinen johtaa kahta tilastokategoriaa. Terrierimäinen yleispelaaja on liigan kovin kotimainen pistemies 14,2 pisteen keskiarvolla.  Lisäksi häneen on kohdistunut eniten virheitä, 6,28, per ottelu. Mäkäläinen on asenteeltaan ja taidoiltaan tunnetusti sellainen pelaaja, joka ei kaihda kovempiakaan haasteita ja pelaa aina joukkueelle.

- Biisoneihin oli mahtavaa liittyä ja päästä osaksi Loimaalle syntynyttä korisbuumia. Yhdet treenit on takana ja joukkue otti vastaan todella hyvin. Paljon on entuudestaan tuttuja jätkiä ja pääsen varmasti nopeasti sisälle pelisysteemiin.  Tavoitteena on auttaa joukkuetta menemään keväällä loppuun asti.

Vuonna 2007 liigan kehittyneimmäksi pelaajaksi valittu Mäkäläinen on puurtanut Suomen pääsarjassa jo lähes 10 kautta, joista kahdeksan on mennyt kasvattajaseuransa Namika Lahden väreissä. Mäkäläinen on pelannut myös Englannissa, KTP:ssä ja Hongassa. Hanakasti ajavalla laiturilla on plakkarissaan kolme SM-hopeaa.

Biisonien päävalmentaja Greg Gibson sai kokoonpanoonsa unelmalisäyksen tulevaa otteluruuhkaa ja ratkaisupelejä ajatellen.

- Mäkäläinen tuo joukkueeseemme valtavan lisäenergian ajatellen tiivistä loppukautta ja pudotuspelejä. Hän pystyy pelaamaan lähes jokaista pelipaikkaa ja kykenee puolustuspäässä pysäyttämään kenet tahansa. Mäkäläinen on monilla tavoin menestysreseptimme kaltainen pelaaja, joka tekee kaikkensa joukkueen eteen ja aina sata lasissa.

Mäkäläinen pelaa ensimmäisen pelinsä biisonipaidassa siis jo keskiviikkona, kun loimaalaiset lähtevät hakemaan vieraspisteitä Tampereen Pyrinnöltä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle