Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Ryynäsen terveydentila selvitetty - seuraava kisa Lahdessa

 

Janne Ryynäsen terveydentila selvitetty - seuraava kisa Lahdessa


Suomen yhdistetyn joukkueen ykkönen, Janne Ryynänen, ei ole päässyt maailmancupin kisoissa hiihtomatkoilla tasolleen ja kun hyvä harjoittelutilanne ei antanut tilanteeseen selitystä, hänen terveydentilansa päätettiin tutkia perusteellisesti. Tutkimusten perusteella määriteltyyn väsymysoireistoon lääkäri on määrännyt Ryynäsen viikon lepoon fyysisestä harjoittelusta. Ryynänen osallistuu seuraavan kerran maailmancupiin Salpausselän kisoissa 2.-3.3.2012.Väsymysoireisto on kertynyt jatkuvasta stressitilasta, johon lepo on ainoa lääke.

- Sairastin joulun aikaan normaalin flunssan, kurkku oli kipeänä. Sen infektion jatkona treenaaminen, kova kilpailutahti ja kotona rakennusprojekti, pitivät yllä jatkuvaa stressitilaa elimistölle, eikä lepoa tullut. Rasitustila jäi päälle. Lääkäri totesi tilan olevan väsymysoireistoa, nyt on levättävä viikko ja sen jälkeen seurata tilannetta, miltä harjoittelu tuntuu. Oireisto voi uusia pitkänkin ajankuluttua, kertoi Ryynänen tilanteestaan.
- Helpottavaa on tietenkin, että verikokeista ei löytynyt mitään ja arvot on hyvällä mallilla.

uojentavaa on kuulla olevansa terve. Tänään tehdään vielä varmuuden vuoksi EKG-testit ja parin viikon päästä otetaan kontrollikokeet, Ryynänen totesi.Maailmancupin kilpailut Klingenhtalissa ja Liberecissä jäävät Ryynäseltä väliin.

- Seuraavat kilpailut jäävät väliin, mutta Salpausselän kisoihin osallistun ainakin. Kokeillaan siellä miltä tuntuu, kertoi Ryynänen suunnitelmista.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJanne Ryynänen

Tiedot