Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yleisurheilun EM-kilpailujen päiväkohtaiset liput myyntiin

 

Yleisurheilun EM-kilpailujen päiväkohtaiset liput myyntiin


Yleisurheilun Euroopan mestaruuskilpailuiden päiväkohtaisten lippujen myynti on alkanut. Lippuja voi ostaa kaikkiin katsomoihin pois lukien kaarteiden yläkatsomot. A-katsomo on loppuunvarattu. Päiväkohtainen lippupaketti sisältää sekä aamu- että iltakilpailut pois lukien sunnuntain, jolloin viimeisenä kisapäivänä on vain loppukilpailuja sisältävät iltakilpailut.
- Eri hintaluokkien kautta on pyritty siihen, että eurooppalainen huippuyleisurheilu ja mahtava tapahtuma olisivat kaikkien suomalaisten saavutettavissa. Kaarteisiin myytävien lastenlippujen kautta on tavoiteltu sitä, että paikalle voi tulla edullisesti koko perheen voimin, Helsingin EM-kilpailuiden pääsihteeri Esa Honkalehto kommentoi.
Yksittäinen päivä maksaa edullisimmillaan 55 euroa johon lisätään Lippupalvelun toimituskulut. Kaarteisiin myydään myös lastenlippuja 6-14-vuotiaille, joista saa 50 prosentin alennuksen. Liput myy Lippupalvelu.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle