Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Alatalo jatkaa OrPon valmentajana

 

Alatalo jatkaa OrPon valmentajana


Naisten Mestaruusliigassa pelaava Oriveden Ponnistus ja päävalmentaja Tuomas Alatalo käyttävät sopimukseen sisältyneen option kaudesta 2012-2013.

Ensimmäistä kauttaan liigassa päävalmentajana toimiva Alatalo jatkaa mielellään OrPon peräsimessä.
- OrPo on perinteikäs seura, joka on hoitanut kaikki asiat hienosti. On ollut mukava huomata miten pelaajista pidetään huolta, vaikka resurssit eivät olekaan mitkään valtavat. Ensimmäinen päävalmentajakauteni liigassa on ollut haastava, mutta antoisa. Joukkueen kanssa on ollut hieno työskennellä ja mielelläni jatkan täällä myös ensi kaudella, toteaa Alatalo.

OrPon manageri Jouko Ronkainen kertoo joukkuen taholta kaikkien olevan tyytyväisiä Tuomas Alatalon ensimmäisenä päävalmentajakautenaan tekemään työhön.  Tästä on hyvä jatkaa ratkaisupeleihin.  Myös tulevan kauden rakentamisen kannalta on tärkeää, että valmentaja-asiat ovat selvillä jo tässä vaiheessa.

OrPo on tällä hetkellä Mestaruusliigassa kolmantena, kun runkosarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle