Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuusi joukkuetta taistelee pesäpallon talvikauden SM-mitaleista

 

Kuusi joukkuetta taistelee pesäpallon talvikauden SM-mitaleista


Sotkamo, Vimpeli, Kouvola, Kankaanpää, Raahe ja Koskenkorva pelaavat miesten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnauksessa Seinäjoella 17.-18.3.

Alkuturnauksessa hurjimman näytteen talvikunnostaan antoi Sotkamo, joka möyhensi toisen ennakkosuosikin Raahen sekä sarjanousija Alajärven juoksuerolla 20-4.

- Nyt haetaan asetelmia kesän koitoksia varten. Vain voitto kelpaa. Jo alkuturnauksissa kävi ilmi, että kaikki joukkueet olivat ladanneet kovat piippuun keinoja kaihtamatta, kahdeksankertainen vuoden lukkari, Sotkamon Toni Kohonen kuvailee.

- Kuusi halliturnausten parasta jatkaa mitalien metsästystä. Uskon, että näemme otteluissa tunteilla eläviä taistelupareja ja joukkueita. Tästä maksava yleisökin syttyy varmasti, Kohonen jatkaa.

Positiivisena ilmiönä jo alkuturnaukset nostivat esiin uusia ratkaisijoita. Nuoret lupaukset Vimpelin Matias Rinta-ahon, Raahen Jukka-Pekka Vainionpään ja Sotkamon Niko Korhosen johdolla olivat hyvällä pelipäällä.

- Alkuturnausten pelillinen taso nousi korkeaksi. Joukkueet ovat lähteneet hyvällä ilmeellä pelaamaan ja ottaneet halliturnauksen tärkeäksi välietapiksi matkalla kohti kesää. Erityisesti Joensuun ja Jyväskylän turnaukset olivat myös tasaisia - kuka tahansa olisi voinut voittaa. Odotan suurella mielenkiinnolla lopputurnausta, Superpesiksen toimitusjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Kolmella edellisellä kaudella miesten halliykkönen on voittanut mestaruuden myös syksyllä.

Miesten Halli-SM-lopputurnaus Seinäjoella 17.-18.3. (alkuturnausten sijoitus)

Lohko A: Sotkamon Jymy (1.); Kankaanpään Maila (4.); Pattijoen Urheilijat, Raahe (5.)
Lohko B: Vimpelin Veto (2.); Kouvolan Pallonlyöjät (3.); Koskenkorvan Urheilijat (6.)

Naisten kolmas Halli-SM-alkuturnaus Jyväskylässä 25.2.

Jyväskylä-Ylihärmä 12.00
Lapua-Vihti 14.00
Vihti-Jyväskylä 16.00
Ylihärmä-Lapua 18.00

Naisten Halli-SM-lopputurnaus Lapualla 10.-11.3.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle