Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Superpesiksen TV-kausi räväkästi käyntiin finaaliuusinnalla Sotkamo-Vimpeli

 

Superpesiksen TV-kausi räväkästi käyntiin finaaliuusinnalla Sotkamo-Vimpeli


Nelonen Pro televisioi tulevallakin kaudella jopa 25 superpesisottelua. Lopullinen määrä ratkeaa pudotuspelisarjojen pituuden perusteella, sillä edellisen vuoden malliin kaikki miesten finaaliottelut nähdään suorina lähetyksinä.

Kausi alkaa huippuottelulla, kun kahden edellisen kauden mestarit Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto iskevät yhteen syksyn finaaliuusinnassa. Keskikesän huipennuksena Nelonen Pron kamerat seuraavat sekä naisten että miesten Itä-Länsi-otteluita Sotkamossa 21.-22.7.

- Superpesis näkyy kuvaruudussa lähes viikoittain ja jo runkosarjan tv-ottelut ovat mielenkiintoisia. Suurella tyytyväisyydellä jatkamme yhteistyötä Nelonen Median kanssa, Superpesiksen toimitusjohtaja Petri Kaijansinkko sanoo.

- Superpesis on vakiintunut merkittäväksi osaksi Nelonen Pron kesän ohjelmatarjontaa ja tunnusluvut ovat olleet positiivisia. Tästä on ilo jatkaa yhteistyötä ja tv-tuotannon kehittämistä edelleen, toteaa puolestaan Nelonen Median urheilupäällikkö Jorma Paakkari.

Tv-ottelut on lyöty lukkoon Itä-Länsi-viikonloppuun saakka. Runkosarjan kahdelta viimeiseltä viikolta televisioidaan kaksi myöhemmin päätettävää ottelua. Nelonen Pro seuraa pudotuspelejä viikoittain suorien lähetysten merkeissä sekä finaalivaiheessa ottelu ottelulta.

Pesis-TV seuraa myös aktiivisesti superpesiskauden etenemistä. Toistaiseksi on varmistunut yksi suora nettilähetys Jyväskylä-Alajärvi-ottelusta 16. kesäkuuta. Samana päivänä avataan juhlallisesti pesäpallon kunniagalleria, johon nimetään 20 ensimmäistä kansallispelin suurta vaikuttajaa vuosien varrelta.

Superpesiksen suorat lähetykset runkosarjassa 22.7. saakka

Ke 9.5. Sotkamo-Vimpeli, 4 Pro
To 24.5. Kouvola-Raahe, 4 Pro
To 31.5. Hyvinkää-Kitee, 4 Pro
Pe 8.6. Sotkamo-Kouvola (Helsingissä), 4 Pro
To 14.6. Hyvinkää-Kouvola, 4 Pro
La 16.6. Jyväskylä-Alajärvi, Pesis-TV
to 5.7. Jymy, Seinäjoki-Joensuu, 4 Pro
to 12.7. Kankaanpää-Koskenkorva, 4 Pro
la 21.7. Naisten Itä-Länsi, 4 Pro
su 22.7. Miesten Itä-Länsi, 4 Pro

Nelonen Media pidättää oikeudet muutoksiin.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle