Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi 12:nneksi poikien viestissä Erzurumissa

 

Suomi 12:nneksi poikien viestissä Erzurumissa


Suomi sijoittui 12:nneksi nuorten MM-kisat Erzurumissa päättäneessä poikien 4x5 kilometrin viestissä. Joukkue hiihti järjestyksessä Joonas Sarkkinen, Antti Honkimaa, Antti Ojansivu ja Sami Lähdemäki. Viestin voitti Venäjä ennen Kazakhstania ja Norjaa. Suomi hävisi kärkeen reilut kolme minuuttia. Tyttöjen viestiin Suomi ei saanut joukkuetta Susanna Saapungin ja Anni Kainulaisen sairastuttua.
”Tänään oli perussuoritus. Yhdistelmäkisa vielä näkyi, Sami ja Antti Ojansivu eivät olleet palautuneet. Joonas teki hyvän avausosuuden, siitä jäi mukava kuva. Terveystilanteeseen nähden hyvin. Haastava viikko oli. Olosuhteet vaativat kokemusta lisää, että pystytään tekemään parempia tuloksia. Joukkoon mahtui kuitenkin hyviä suorituksia: Iivon (Niskanen) neljäs sija kympillä, Antti Ojansivun viides sija yhdistelmähiihdossa ja Susannan (Saapunki) ja Katri Lylynperän hiihdot yhdistelmäkisassa olivat hyviä, Juhon (Mikkonen) sprintissä oli epäonneakin. Varmasti kaikki urheilijat ovat päässeet kokemaan tunteita laidasta laitaan ja saaneet varmasti hyvää kokemusta”, valmentaja Janne Hyyppä summasi urakan.

Tulokset:
Erzurum, Turkki:
Pojat, 4x5 km viesti: 1) Venäjä 47.18,2, 2) Kazakhstan -44,8, 3) Norja -59,4,…12) Suomi (Joonas Sarkkinen, Antti Honkimaa, Antti Ojansivu, Sami Lähdemäki) -3.12,7.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle