Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toipilas Veikkanen keskeytti ­ joukkueelle kaksoisvoitto

 

Toipilas Veikkanen keskeytti ­ joukkueelle kaksoisvoitto


Jussi Veikkanen joutui jättämään edellisen viikonlopun kilpailut väliin influenssansa ja kuumeilunsa vuoksi, mutta nyt hän starttasi muutaman hieman terveemmän päivän jälkeen Provencessa ajettuun 199,5 kilometrin Boucles du Sud Ardèche ­kilpailuun. Sairastaminen oli vienyt voimat ja Veikkanen jätti leikin kesken. Hänen FDJ ­ Big Mat ­joukkueensa oli kuitenkin voimissaan. Se otti kaksoisvoiton loppujen lopuksi massakiriin päättyneessä kilpailussa. Lopussa irti iskenyt Rémi Pauriol ylitti maaliviivan ykkösenä, mutta muut tulivat hänen takapyörässään samalla ajalla maaliin. Kakkoseksi kiri kilpailun viimevuotinen voittaja Arthur Vichot.

Kilpailu ajettiin mukavassa + 14 ­asteen ranskalaisessa kevätsäässä. Reitillä oli pari hyvää nousua ennen maalikaupunki Ruomsin ympäristössä ajettuja loppukierroksia. Parinkymmenen kilometrin kierrosta kierrettiin viidesti ja sillekin osui pari nousua. Kilpailu oli alusta asti kovan yrityksen ja irtiottojen sävyttämä. Veikkasen joukkue pystyi ajamaan aktiivisesti ja sillä oli lähes jokaisessa irtiotossa vähintään yksi ajaja.

- Joukkueena meillä oli mahtava päivä. Kaksoisvoitto maistuu makealle. Mutta oma kunto ei tällä hetkellä hymyilytä. Nyt täytyy vain toivoa, että voimat palautuvat nopeasti eikä mitään jälkioireita tule, kertoi Jussi Veikkanen.

Tulokset
Boucles du Sud Ardèche (1.1), Ranska 199,5 km
1 Rémi Pauriol (Ranska) FDJ ­ Big Mat 5.09.08
2 Arthur Vichot (Ranska) FDJ ­ Big Mat s.a.
3 Ion Izaguirre  (Espanja Euskaltel s.a.
4 Davide Malacarne (Italia) Europcar s.a.
5 Jérôme Pineau (Ranska)  Omega Pharma s.a.
6 Guillaume Levarlet (Ranska) Saur Sojasun s.a.
Jussi Veikkanen (Suomi) FDJ ­ Big Mat kesk.

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle