Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nilan Bisons tähtää mitaleille, Michael Nunnally uusin vahvistus

 

Nilan Bisons tähtää mitaleille, Michael Nunnally uusin vahvistus


Pudotuspelien lähestyessä liigakolmonen Nilan Bisons on vahvistanut rivejään uudella jenkkipelaajalla juuri ennen siirtorajan umpeutumista. Korisliigaan täksi kaudeksi rytinällä noussut Nilan Bisonsin uusi korinalusjyrä saapuu Suomeen Japanin liigasta.

Kaudella 2010-2011 Saksan Pro-A liigassa Hannoverin riveissä ja kuluneella kaudella 2011-2012 Japanin pääsarjassa Takamatsun riveissä pelannut 203cm pitkä, 103kg painava, vuonna 1986 syntynyt Nunnally on Pacific yliopiston kasvatti.

Kovilla tehoilla pelaava ja tiukan puolustajan maineessa oleva vitospaikan pelaaja Nunnally tuo Biisonien joukkueeseen lisää korinalusvoimaa ja monipuolisuutensa vuoksi voi myös pelata muita pelipaikkoja. Nunnallyn tulo helpottaa joukkueen akuuttia isojen miesten loukkaantumistilannetta, Clifton Jonesin ollessa sivussa olkapäävamman ja Ryan McDaden selkävaivojen vuoksi.

Nunnallyn pelilupa on jo kunnossa ja pelaaja saattaa pelata torstai-illan ottelussa sarjakärkeä Joensuun Katajaa vastaan, viimeistään kuitenkin lauantaina ottelussa Tampereen Pyrintöä vastaan.

Loimaalla hurja biisonibuumi

Liiganousija Nilan Bisons on synnyttänyt 17.000 asukkaan kaupunkiin melkoisen korisbuumin. Joukkueen katsojakeskiarvo on yli 800 henkeä ottelua kohden, joka on lähes tuplaten edelliskauteen nähden. Lukema on suurempi kuin Loimaan Liikuntahallin istumapaikkojen määrä.

Päävalmentaja, Greg Gibson, näkee toiminnan ammattimaistuneen isosti vuoden kuluessa.

- Olemme saaneet vahvistettua taustojamme ja koko seura on ottanut ison askeleen eteenpäin. Voimme puhua Biisoneista ammattilaisorganisaationa kaikin tavoin.  Joukkueen asiat hoidetaan loistavasti ja saamme keskittyä olennaiseen. Kahden ison miehen loukkaannuttua seura pystyi reagoimaan tilanteeseen heti ja hankkimaan korvaajan vuorokauden varoitusajalla siirtorajan lähestyessä, kertoo Gibson Kataja-ottelun alla.

Bisonsin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle