Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten liigan puolivälieräparit, karsijat ja putoaja ratkesivat tänään

 

Naisten liigan puolivälieräparit, karsijat ja putoaja ratkesivat tänään


Naisten Salibandyliigan puolivälierien otteluparit ovat selvillä. Runkosarja pelattiin loppuun tänään, ja puolivälieräparien valinta tapahtui heti tänään puhelinkokouksessa.

Runkosarjan voittaja Classic valitsi ensimmäisenä vastustajakseen runkosarjassa kuudenneksi sijoittuneen Kooveen. Runkosarjan kakkonen NST valitsi vastustajakseen kahdeksanneksi sijoittuneen Happeen. Kolmonen SB-Pron valinta oli seitsemänneksi sijoittunut Erä III, joten nelonen OLS saa puolivälieräsarjaan vastaansa runkosarjan viitosen Tikkurilan Tiikerit.

Naisten Salibandyliigan puolivälieräparit:
Classic, Tampere - Koovee, Tampere
NST, Lapeenranta - Happee, Jyväskylä
SB-Pro, Nurmijärvi - Tapanilan Erä III, Helsinki
OLS, Oulu - Tikkurilan Tiikerit, Vantaa

Puolivälierien otteluohjelma valmistuu alkuviikosta. Puolivälierien runkopäivät ovat lauantai 10.3., sunnuntai 11.3., ja keskiviikko 14.3. sekä tarvittaessa lauantai 17.3. ja suunnuntai 18.3.

Porvoon Salibandyseuran kausi päättyi runkosarjaan. Seinäjoen Peliveljet ja helsinkiläinen M-Team karsivat liigapaikoistaan. Indians Espoosta putosi suoraan I divisioonaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle