Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Viesti solmi jatkosopimuksia

 

LP Viesti solmi jatkosopimuksia


Lentopallon naisten Mestaruusliigan välieriin valmistautuva LP Viesti on solminut kuusi jatkosopimusta. Salolaisryhmässä jatkavat yleispelaajat Sini Häkkinen ja Noora Kosonen, keskipelaaja Michaela Madsen, passari Vappu Ritala, hakkuri Mona Kärkkäinen ja libero Johanna Aaltonen. Häkkisen, Kärkkäisen, Kososen ja Madsenin sopimukset ovat kahden vuoden mittaisia,  Ritalan ja Aaltosen yhden vuoden.

Kuusikosta Häkkinen ja Ritala ovat 21-vuotiaita, Ritala, Kärkkäinen ja Madsen 18-vuotiaita sekä Aaltonen 17-vuotias. LP Viesti onkin suomalaisen naislentopallon ykkösseurana jatkossa valmis ottamaan entistä suurempaa roolia nuorten kotimaisten pelaajien kehittäjänä.

- Nämä kaikki nimet ovat suomalaisen naislentopallon huippunimiä tulevaisuudessa ja heistä monilla on varmasti edessään maajoukkuetehtäviä jo ensi kesänä. On hienoa, että pystymme ammentamaan omista nuorista pelaajista, heissä on tulevaisuus.

- Kaksivuotisilla sopimuksilla haemme lisäksi jatkuvuutta. Sini Häkkisen tilanne on loukkaantumisen vuoksi toki muita vaikeampi, mutta hänen kanssaan edetään nyt maltilla ja pitkällä tähtäimellä, joukkuetta ensi kaudella luotsaava, LP Viestin nykyinen kakkosvalmentaja Kari Raatikainen toteaa.

Kaikki pelaajat ovat saaneet jo vastuuta LP Viestin liigajoukkueessa. Häkkinen kuului avauskuusikkoon aina kauden keskeyttäneeseen loukkaantumiseensa saakka ja myös Noora Kosonen on nauttinut runsaasta peliajasta.

- Nämä pelaajat ovat kaikki nuoria ja kehittyviä pelaajia ja heille pitää pystyä antamaan lisää vastuuta jatkossa. Toki peliaika pitää ensin ansaita, mutta he ovat jo osoittaneet pärjäävänsä tällä tasolla, LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen kommentoi.

Viestin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle