Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkijoukkue tulevana viikonloppuna sekä Norjaan että Kuopioon

 

Mäkijoukkue tulevana viikonloppuna sekä Norjaan että Kuopioon


FIS Maailman Cupin osakilpailut jatkuvat ensi viikonloppuna Norjassa; 7.-8.3 Trondheimissa ja 10.-11.3 Oslossa. Finnjumping on nimennyt Norjan osakilpailuihin a-maajoukkueen urheilijat: Anssi Koivuranta, Ville Larinto, Matti Hautamäki ja Olli Muotka. Samana viikonloppuna hypätään Kuopiossa Continental Cupin osakilpailu, jossa Suomen joukkueessa edustavat: Sami Niemi, Jarkko Määttä, Sami Heiskanen ja Ossi-Pekka Valta. Mäkihypyn päävalmentaja Pekka Niemelän mukaan viikonloppua koskevilla päätöksillä saadaan nyt vaihtuvuutta joukkueessa ja varsinaisissa kilpailutilanteissa ja yhä edelleen taas mahdollisuuksia useammille urheilijoille.

"Janne Happosen loppukauden päätavoitteena on Planican lentomäen hyvä finaali ja tämän uskomme olevan saavutettavissa nimenomaan kotiharjoittelun kautta."

Toteaa Niemelä. Janne Happosen kohdalla mahdollinen osallistuminen Kuopion Continental Cupin osakilpailuun ja samalla finaaliin tarkentuu ja päätetään perjantaihin mennessä.

"Ville Larinnolle Norjan FIS Maailman Cupin osakilpailut ovat erittäin tärkeitä comeback -kisoja, aivan kuten olivat Salppurin kisat viime viikonloppuna. Kisojen merkitys on tärkeä etenkin ennen pitkää, yli puolen vuoden harjoituskautta ennen ensi talven maailman cupia." Kertoo Niemelä.

"Koivuranta ja Muotka ovat molemmat osoittaneet hyvää nousukuntoa ja Matti Hautamäen mahdollisen menestyksen lisäksi joukkueessa halutaan pitää huolta Maailman Cupin quatasta." Niemelä summaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJanne Happonen

Tiedot

Matti Hautamäki

Tiedot

Anssi Koivuranta

Tiedot

Ville Larinto

Tiedot

Olli Muotka

Tiedot