Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koskela luisteli toiseksi mc-finaalissa ja taistelee kokonaisvoitosta

 

Koskela luisteli toiseksi mc-finaalissa ja taistelee kokonaisvoitosta


Pekka Koskela luisteli erinomaisen ensimmäisen 500 metriä Berliinissä käytävissä pikaluistelun maailmancupin finaaleissa. Hän sijoittui toiseksi ajallaan 35,07 häviten vain yhden sadasosasekunnin kanadalaiselle voittajalle Jamie Greggille. Koskela nousi samalla maailmancupissa toiselle tilalle ja on nyt vain 26 pistettä jäljessä johtavaa yhdysvaltalaista Tucker Fredricksiä. Fredricks ei onnistunut päivän luistelussa. Hän jäi 14:nneksi. 500 metrin maailmancupissa on jäljellä vielä lauantain kilpailu.

Koskela sai hyvän lähdön, joka ei ollut kuitenkaan mikä tykkistartti. Mutta hänen kierrosaikansa 25,3 oli erinomaista ja hän sai kaarteista mainiot vauhdit suorille.

Mika Poutala luisteli myös hyvin. Hänen aikansa oli 35,39, jolla hän sijoittui tiukassa kisassa 11:nneksi. Poutala on maailmancupissa edelleen sijalla 15.

- Olihan tiukka kisa. Maalikameraa tutkittiin palkintojenjakoon asti, mutta kyllä siinä se sadasosan ero oli. Pekan luistelu oli hyvä. Otimme hieman riskiäkin, kun laitoimme teriin näiden olosuhteiden mukainen lisävääntö. Se onnistui ja siitä olemme tyytyväisiä. Olemme löytämässä nyt sellaista uutta, jolla tehdään tulosta. Mikan luistelu oli myös ehjää ja päivä päivältä siihen tulee lisävauhtia ja herkkyyttä. Vaikka tämä on maailmancupin finaali, niin tämä on samalla valmistautumista MM-kisoihin, kertoi joukkueen valmentaja Pasi Koskela.

Suomen Luisteluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle