Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Wien ja Bratislava isännöivät jääkiekon European Trophyn finaalit joulukuussa

 

Wien ja Bratislava isännöivät jääkiekon European Trophyn finaalit joulukuussa


European Trophy laajenee 32:n joukkueeseen.

Suomesta seitsemän joukkuetta, uutena JYP. Kolmannen kerran pelattava Euroopan suurin seurajoukkueturnaus – European Trophy – laajenee. 32:n joukkueen neljässä divisioonassa pelattava runkosarja alkaa elokuussa. Edellisvuoden tapaan kahdeksan parhaan joukkueen lopputurnaus pelataan joulukuussa, tällä kertaa Itävallan Wienissä ja Slovakian Bratislavassa, joka tunnetusti oli myös viime kevään jääkiekon MM-turnauksen areena.

– Bratislava on ylpeä voidessaan isännöidä Euroopan arvostetuinta seurajoukkueiden turnausta. Tämä on kaupungille hieno mahdollisuus tuoda itseään kansainvälisesti esille ja samalla kovan kiekkokaupunkimme faneille loistava tilaisuus nähdä eurooppalaisia huippujoukkueita. Samalla juhlimme jääkiekon 90-vuotista taivalta Bratislavassa, kertoo Maros Krajci, Slovan Bratislava-joukkueen toimitusjohtaja.

Uusin suomalaisjoukkue JYP Jyväskylä pääsee jo alkusarjassa testaamaan isäntäkaupunkien joukkueita, sillä sekä Wien Capitals että Slovan Bratislava ovat samassa alkulohkossa. Samassa lohkossa on tuttuna ”paikallisvastustajana” Kuopion KalPa, Prahan suuruudet Slavia ja Sparta sekä HV71 ja Linköpings HC Ruotsista.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle