Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiimipäällikkö Thien kehuu Ajon korkeaa työmoraalia

 

Tiimipäällikkö Thien kehuu Ajon korkeaa työmoraalia


Niklas Ajon tiimipäällikkö Terrell Thien on ilahtunut Moto3-luokan MM-sarjaan valmistautuvan suomalaiskuljettajan otteista talvikaudella.
KTM:n tehdaspyörän kanssa nopeasti sinuiksi päässyt Ajo, 17, on ajanut Valencian ja Jerezin virallisilla testijaksoilla miltei poikkeuksetta seitsemän nopeimman nippuun yli 30 kuljettajan joukossa.
- Ajon työmoraali on korkealla. Niklas on erittäin sitoutunut tähän projektiin ja hän tekee lujasti töitä tavoitteiden eteen. Olen tyytyväinen, sanoo TT Motion Events Racing-tiimin saksalainen päällikkö.

”Ovet ovat avoinna hyviin sijoituksiin”

Ajo nousi ensimmäisellä täysipainoisella MM-kaudellaan parhaimmillaan kahdeksanneksi Valencian päätösosakilpailussa ja silloisessa 125-kuutioisten luokassa.
Toisen kautensa Ajon tiimipäällikkönä käynnistänyt Thien luottaa, että sama, nousujohteinen suuntaus jatkuu uudessa luokassa, jonka historiallinen avauskilpailu odottaa vuoroaan 8. huhtikuuta Losailin radan valonheittimien loisteessa Qatarissa.
- Ajolla on yhden kisan verran kokemusta Losailin radasta ja hänellä on kaikki mahdollisuudet sijoittua siellä kympin joukkoon kilpailukykynsä jo osoittaneella KTM-pyörällä. Ovet ovat alkavalla kaudella avoinna kovempiinkin sijoituksiin, mutta pitää muistaa, että nuorukainen käy edelleen läpi eräänlaista opetteluvaihetta, Thien toteaa.
- Niklaksen ympärille pitemmällä tähtäimellä rakennettu projekti on kaiken kaikkeaan hyvällä mallilla. Olen iloinen ja ylpeä saadessani olla mukana siinä, jatkaa Thien.

MM-kenraali Jerezissä

Moto3-luokan kolmas ja samalla viimeinen virallinen testijakso ajetaan Jerezin radalla Espanjassa 19.-21. maaliskuuta.
Ajo ei löytänyt vielä viimeksi Jerezissä aivan yhtä hyvää tuntumaa ajamiseen ja pyörään kuin Valenciassa, joten siinäkin mielessä toinen kolmen päivän mittainen urakka andalusialaisradalla sopii mainiosti hänen ja tiimin suunnitelmiin.
- Niklas jäi Jerezissä suunniteltua vähemmille kierroksille. Se tilanne on nyt tarkoitus korjata ja olemme valmistautuneet huolella talliyhdistys IRTA:n viimeiseen testijaksoon. Säädämme pyörän askel askeleelta sellaiseksi, että se tarjoaa hänelle luottamuksen ajaa kovia kierrosaikoja myös Jerezissä, lupaa Thien.
Edellisistä testeistä on vierähtänyt aikaa reilut kolme viikkoa.
- Niklas on harjoitellut ahkerasti koko ajan. Hän vietti koulunsa hiihtoloman aikoihin viisi päivää Barcelonassa tiimimme kanssa pitäen ajotuntumaa yllä muun muassa treenaten supermotolla, kertoo Thien.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleNiklas Ajo

Tiedot