Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ojansivu ja Ukkola 20-vuotiaiden KLL-mestarit

 

Ojansivu ja Ukkola 20-vuotiaiden KLL-mestarit


Ylöjärven lukion Antti Ojansivu ja Kuopion klassillisen lukion Johanna Ukkola voittivat Koululiikuntaliiton mestaruudet sunnuntaina Kemissä. Ojansivu jätti vapaan vitosella hopealle hiihtäneen Iivo Niskasen 1,2 sekunnin päähän. Ukkola puolestaan voitti vapaan kolmosella Milja Tuomen 6,4 sekunnilla. Sami Lähdemäki ja Tiia Rantala veivät pronssit.
”Aloitin hieman varovaisesti ja olin 3 sekuntia Iivoa jäljessä ensimmäisen 3km jälkeen. Loppukakkosen tulin sitten sen mitä miehestä irtosi, kertoi Ojansivu joka pystyi takaa lähteneenä hieman käyttämään hyväkseen väliaikapalvelua.
Myös paremmin perinteisellä viihtyvä hopeamitalisti oli tyytyväinen päiväänsä.
”Tasaisen hyvää vaparia oli koko matkan. Vapaa on kuitenkin heikompi tyylini. Näin nopeassa kisassa ei pääse hapenotolle vaan menon pitää olla rentoa koko ajan”, Niskanen sanoi.
Johanna Ukkola piti päivän hiihtoa yhtenä kauden parhaistaan:
”Tuntui kivalta hiihtää koko ajan. Pelkäsin, että lähden liian lujaa ja menen hapoille, mutta eipä siinä niin käynytkään. Tuntui jopa siltä, että matka loppui kesken, mutta ehkä se olikin hyvä että näin jaksoi pitää vauhtia koko matkan”, Ukkola sanoi.
Toiseksi tulleen Milja Tuomen isä huusi ohjeeksi loppusuoralle hiihtää sauvoitta. Tämä ilmeisesti kannatti, sillä ero Tiia Rantalaan oli vain 0,3 sekuntia.
”Tämä oli minun latu. Tykkään mennä wassuttaa tasaisella. Lähdin myös matkaan maltilla ja se kantoi loppuun asti”, Tuomi sanoi.
Muut KLL-mestarit olivat Topias Tyni (M18),  Joni Mäki (M17), Vesa Raussi (M16), Andrea Julin (N18), Nea Katajala (N17), Jasmi Joensuu (N16), Turo Sipilä (M15), Lauri Mannila (M14), Anni Alakoski (N15) ja Klaara Leponiemi (N14).

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle