Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Viestin voittoputki katkesi - 114 kaikkien aikojen ennätykseksi

 

LP Viestin voittoputki katkesi - 114 kaikkien aikojen ennätykseksi


Suomalaisen palloilun kaikkien aikojen pisin voittoputki katkesi sunnuntaina. LP Viestin naisten Mestaruusliigajoukkue hävisi ensimmäisen kerran kotimaassa, liigassa tai cupissa, yli kolmeen vuoteen.

LP Viestin kompastuskiveksi muodostui neljännessä Mestaruusliigan välierässä LP Kangasala, joka voitti kotiottelunsa 3-1 (20-25, 29-27, 25-18, 25-18).

Kaikkiaan voittoputkelle tuli kotimaan kentillä mittaa yhteensä 114 ottelun verran. Liigapelejä salolaiset voittivat perättäin tasan sata perättäin.

- Melkein jopa helpottaa, voisi sanoa. Eihän tietysti koskaan toivoisi, että näin käy, mutta joskushan se piti tapahtua. Parempi nyt kuin esimerkiksi finaaleissa, jos sinne pääsemme. Ja kaikki kunnia vastustajalle, joka pelasi todella hyvin, LP Viestin urheilutoimenjohtaja ja voittoputken vahvin vaikuttaja Tomi Lemminkäinen totesi.

Lemminkäinen muistutti putken katketessa vielä sen ainutlaatuisuutta.

- Niin, eiköhän me tässä saavutettu jotain, vaikka nyt puhutaankin vain LP Kangasalan huikeasta voitosta. Me kuitenkin voitettiin 114 peliä perättäin, joukkueen putken aikana kahteen SM-kultaan ja kolmeen Suomen cupin voittoon valmentajanakin johtanut Lemminkäinen totesi.

Edellisen kerran LP Viesti hävisi yli kolme vuotta sitten 4.2.2009 Vanajan RC:lle Hämeenlinnassa. Tuota ottelua ennenkin salolaisilla oli jo alla 21 ottelun mittainen putki eli ennen sunnuntaista tappiota sillä oli 135 voittoa 136 ottelusta.

Kotonaan LP Viestin voittoputki on edelleen voimissaan. Se kantaa aina maaliskuulta 2008 lähtien, jolloin joukkue hävisi Oriveden Ponnistukselle välierissä.

LP Viesti johtaa välieräsarjaa 3-1, kun finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle