Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pia Sundstedt kymmenentenä ennen kahta viimeistä etappia San Salvadorissa

 

Pia Sundstedt kymmenentenä ennen kahta viimeistä etappia San Salvadorissa


Pia Sundstedt on nyt kymmenentenä San Salvadorin ympäriajossa Keski-Amerikassa, kun kaksi etappi on vielä ajamatta. Hän jäänyt kilpailun johdossa olevalle yhdysvaltalaiselle Amber Neberille kahdeksan minuuttia ja 40 sekuntia. 

Kilpailussa ajettiin sunnuntaina kaksi etappia. Ensin aamupäivällä kierrosajona 47,2 kilometriä ja iltapäivällä neljän kilometrin henkilökohtainen aika-ajo. Aamupäivän etapin voitti brasilialainen Clemilda Fernandes ennen samalla ajalla maaliin tulleita Amber Nebenia ja italialaista Tatiana Gurderzoa. Pia Sundstedt oli etapin 11:s jääden voittajakolmikolle neljä minuuttia ja 47 sekuntia.

- Etappi oli kova, vaikka se oli lyhyt. Reitti oli vaativa ja ajaminen yhtä tykittämistä. Kärjessä oli kahdeksan ajajaa ja pystyin kaksi kertaa vastaamaan tykityksiin, mutta kolmas oli liikaa. Huomaan, että vähäisen kilpailumäärän vuoksi ei ole vielä riittävää kovuutta tällaiseen rynkyttämiseen, kertoi Pia Sundstedt.

Iltapäivän aika-ajo oli profiililtaan vaativa. Ensin ajettiin kilometrin mäki ylös, sitten kilometri alas, kääntö ja samaa reittiä takaisin. Näin puolet reitistä oli nousua. Amber Neben oli etapin nopein ja Brasilian Clemilda Fernandes hävisi hänelle vain sekunnin kymmenyksillä. Pia Sundstedt oli 15:s 35 sekuntia voittajalle jääneenä.

- Ajo ei tuntunut vahvalta ja se oli hyvin väkinäistä. Tulos oli sen mukainen. Mutta parhaani yritin. Nyt ei auta muuta kuin yrittää päästä karkuun kahdella viimeisellä etapilla. En tiedä onnistuuko ja miten joukkueet tulevat ajamaan ja ketä päästetään menemään karkuun, kertoi Pia Sundstedt.

TULOKSET
VUELTA EL SALVADOR
ETAPPI 3/6 FELLINI - BOULEVAR - FELLINI 47,2 KM (31,472 km/h)
1  Clemilda Fernandes (Brasilia) 1.29.59
2  Amber Neben (USA)  s.a. 
3  Tatiana Guderzo (Italia) s.a. 
4  Evelyn Garcia (El Salvador) + 0.05
5  Noemi Cantele (Italia)  + 1.30 
6  Arlenis Sierra (Kuuba) s.a. 
11 Pia Sundstedt (Suomi) + 4.47 

ETAPPI 4/6 BOULEVAR ORDEN DE MALTA 4 KM (ITT) (36,998 km/h)
1  Amber Neben (USA) 6.29 
2  Clemilda Fernandes (Brasilia) s.a. 
3  Fernanda Da Silva (Brasila) + 0.03 
4  Evelyn Garcia (El Salvador) + 0.14 
5  Noemi Cantele (Italia) + 0.17 
6  Alena Amialiusik (Valko-Venäjä) + 0.24 
15 Pia Sundstedt (Suomi)  + 0.35 

TILANNE 4/6 ETAPIN JÄLKEEN
1  Amber Neben (USA) 7.40.20 
2  Clemilda Fernandes (Brasilia) + 0.27 
3  Tatiana Guderzo (Italia) + 0.50 
4  Evelyn Garcia  (El Salvador)  + 1.48 
5  Arlenis Sierra (Kuuba)  + 4. 00 
6  Noemi Cantele (Italia) + 4.37 
10  Pia Sundstedt (Suomi) + 8.40

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle