Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karo Kuussaari jatkaa naisten salibandymaajoukkueen päävalmentajana

 

Karo Kuussaari jatkaa naisten salibandymaajoukkueen päävalmentajana


Karo Kuussaari jatkaa Suomen naisten salibandymaajoukkueen päävalmentajana 2+2 vuoden sopimuksella. Kuussaari, 39, aloitti tehtävässään vuoden 2010 alusta, ja ensi yrittämällä hän valmensi Suomen naiset MM-hopealle viime joulukuussa Sveitsissä pelatuissa kisoissa. Vuonna 2013 naisten maailmanmestaruus ratkotaan Tshekissä ja vuonna 2015 Suomessa.

Naisten maajoukkueen muu valmennusryhmä varmistuu myöhemmin.

- Kahden vuoden aikana on ehditty luoda hyvä pohja, ja liitolle kiitokset, että saan jatkaa työtä, Karo Kuussaari sanoo.
- Tarkoitus on jatkaa eteenpäinmenoa, ja kun kilpailijatkin koko ajan kehittyvät, se tarkoittaa, että meidän on parannettava tahtiamme entisestään.
Kuussaari kertoo, että maajoukkuepelaajalle asetettavat vaatimukset koventuvat väistämättä edelleen.
- Nyt kerätään ryhmää, jossa pelaajat ovat valmiita sitoutumaan ja tekemään töitä ollakseen maajoukkueurheilijoita joka päivä. Maajoukkuetta on tarkoitus edelleen nuorentaa ja jalostaa urheilullisemmaksi. Maailman kärkeen nähden lähdetään edelleen takamatkalta muttei niin kaukaa kuin kaksi vuotta sitten. Karo Kuussaaren mukaan Suomen maajoukkueella ei voi olla kuin yksi tulostavoite.
- Ei voi olla muuta vaihtoehtoa kuin tähdätä voittamaan kahden vuoden päästä kultaa. Se oli jo joulukuussa realistinen tavoite vaikka siihen eivät ehkä vielä uskoneetkaan muin me joukkueessa. Kun noin lähelle jo päästiin, tavoitteen on jatkossakin oltava maailmanmestaruus, Kuussaari muistuttaa joulukuussa Ruotsin niukkaan 4-2-voittoon päättyneestä MM-finaalista.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle