Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukka Tuoviselle varoitus

 

Jukka Tuoviselle varoitus


Lentopallon Mestaruusliigan hallitus käsitteli tänään Pielaveden Sammon valmentajan Jukka Tuovisen tiedotusvälineille antamat kommentit miesten liigan kolmannen puolivälieräottelun Isku-Volley – Sampo jälkeen.

Mestaruusliigan hallitus katsoo käsittelyn pohjana olleiden lehtijuttujen sekä saadun lausunnon perusteella, että Jukka Tuovisen lausunnot, erityisesti erotuomarin puolueettomuuteen liittyen, eivät ole hyvän tavan, urheiluhengen eivätkä lajin edun mukaisia. Tämän vuoksi katsotaan tarpeelliseksi antaa rangaistuksena Jukka Tuoviselle näistä lausunnoista varoitus.

Lisäksi päätetään lyhyesti muistuttaa Mestaruusliigaseuroja siitä, että tuomaritoiminnan mahdollisessa julkisessa arvostelussa tulee noudattaa hyvien tapojen ja urheiluhengen mukaista kielenkäyttöä ja pitäytyä niissä vain suoraan otteluun liittyviin tuomaritulkintoihin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle