Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Järvelä kolmas perinteisen sprintissä

 

Järvelä kolmas perinteisen sprintissä


Maija Järvelä sijoittui kolmanneksi ja Ilkka Tuomisto neljänneksi Vuokatissa vammaishiihdon maailmancup-finaalit avanneessa sprintissä. Liikuntavammaisten pystyhiihtäjien luokassa naisten perinteisen sprintin voitti Ukrainan Julia Batenkova, miesten luokassa Norjan Vegard Dahle.

Järvelä kamppaili Batenkovan takana loppuun asti kakkossijasta, mutta Japanin Shoko Ota nousi loppukirissä edelle.
”Tosi takkuista oli aamusta asti, eikä se yhtään parantunut. En ole tyytyväinen vaikka palkintopallipaikka tulikin. Sellaista tahtojen taistelua oli, ei oikein mihinkään. Ei kyllä kulkenut”, Järvelä tuumi.
Tuomisto oli hyvässä vireessä koko päivän, mutta ei aivan jaksanut puristaa palkintokorokesijalle asti. Selvän voiton ottaneen Dahlen jälkeen muut palkintokorokesijat vieneet Kiril Mihailov ja Vladislav Lekomtshev tulivat maaliin hieman Tuomistoa ennen.
”Ihan virkeän oloista menoa oli tänään, hyvänoloista hiihtoa aika-ajosta lähtien. Erissä pääsin aika helpolla, eikä tarvinnut kaikkea lyödä tiskiin. Finaalissa paukut eivät kuitenkaan riittäneet. Kohtuuhyvä päivä, mutta ei täydellinen”, Tuomisto sanoi.
Suomalaisten osalta kilpailut jatkuvat sunnuntaina perinteisen hiihtotavan pitkillä matkoilla, jossa naiset hiihtävät 20 kilometriä ja miehet 30 kilometriä Vuokatti-hiihdon yhteydessä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle