Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksipyöräiset järisyttävät Chilen maaperää

 

Kaksipyöräiset järisyttävät Chilen maaperää


Enduromoottoripyöräilyn MM-sarja käynnistyy pitkän odotuksen jälkeen. Ensimmäinen osakilpailu ajetaan Chilen Talcassa viikonloppuna. E1-luokassa kilpaileva järvenpääläinen Eero Remes pääsee siis vihdoin tositoimiin.

KTM-tehdaspyörät laivattiin hyvissä ajoin kilpailupaikalle, ja torstaina Remes pääsi kokeilemaan omaa työkaluaan viimeisen kerran ennen kilpailua.

- Pyörä on nyt testattu, ja se toimii kaikin puolin hyvin, totesi Remes.

Ensimmäistä kertaa MM-sarjan historiassa, kaksipyöräiset järisyttävät Chilen maaperää. Talcan keskustassa sijaitsevasta huoltoparkista kilpailureitti suuntaa lähimaastoihin.

- Hyvä korkeusvaihteluja sisältävä reitti edessä, joka sisältää pitkiä ja teknisiä maastokokeita. Reitti on kovapintainen, joten liukasta tulee olemaan, kuvaili Remes.

Perjantai-iltana ajetaan kaupungin sydämessä lyhyt supertesti. Sen tarkoitus on lähinnä viihdyttää yleisöä, ja järjestäjä odottaa paikalle viittätuhatta katsojaa.

- Supertestillä pääsee lämmittelemään, ja lauantaina sitten on tosi kyseessä, päätti Remes.

Lauantaina ja sunnuntaina kilpailijoita odotetaan saapuvaksi maaliin klo 21:00 Suomen aikaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle