Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kauppaneuvos Heikki Takamäki Superpesiksen puheenjohtajaksi

 

Kauppaneuvos Heikki Takamäki Superpesiksen puheenjohtajaksi


Kesko Oy:n hallituksen puheenjohtaja, kauppaneuvos Heikki Takamäki on valittu pesäpallon pääsarjatoimintaa pyörittävän Superpesis Oy:n puheenjohtajaksi.

Pitkällä K-kauppiasurallaan ansioitunut Takamäki toimii tätä nykyä K-Rauta Rauta-Otra Nekalan toimitusjohtajana Tampereella. Hänet valittiin Kesko Oy:n hallitukseen 2000 ja puheenjohtajaksi 2003. Takamäki toimi Seinäjoen Maila-Jussien johtokunnassa 1975-84 ja hänet palkittiin ansioistaan Suomen Pesäpalloliiton hopeisella ansiomerkillä.

Helsingissä kokoontunut yhtiökokous valitsi Superpesiksen hallitukseen uusina jäseninä myös Jyrki Hyttisen Kouvolasta ja Ari Rasilaisen Tampereelta. Hallituksessa jatkavat varapuheenjohtaja Päivi Pessi-Järvenpää Ulvilasta sekä Arto Ojaniemi Haapajärveltä ja Petri Pitkäranta Vantaalta.

Superpesis Oy teki positiivisen tilinpäätöksen vuodelta 2011. Yhtiökokous kiitteli myös lajin julkisuuskuvan myönteistä kehitystä ja korkeita katsojamääriä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle