Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Tomas Zaborsky jatkaa Ässissä.

Aprillipila: Zaborsky jatkaa Ässissä - historian kovin jatkosopimus

 

Aprillipila: Zaborsky jatkaa Ässissä - historian kovin jatkosopimus


Ässien maalikuningas Tomas Zaborsky on solminut varhain sunnuntaina uuden jatkosopimuksen porilaisseuransa kanssa. 24-vuotias slovakialaislaituri pysyy Ässien riveissä aina kauden 2016-2017 loppuun asti. Liigan maalikuninkuuden voittaneen Zaborskyn sopimus on liigahistorian kallein ja se tekee hänestä myös Ässien suuromistajan. Vahvasta sitoutumisesta kertoo myös se että Zaborsky ei halunnut sopimukseensa pykäliä mahdollisista NHL- ja KHL-siirroista.

Porilaisjoukkue julkaisi samalla myös yhden uuden sopimuksen. Paluun kaukaloon tekee Ässälegenda Pasi Peltonen. Kauden 2008-09 päätteeksi uransa päättänyt Peltonen tekee paluun liigajäille. Ässien riveissä kaikkiaan 827 peliä pelannut Peltonen on valmentanut seuran junioreita lopettamisen jälkeen, mutta tekee nyt siis comebackin Pataan.

Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsiniemi kommentoi uusia sopimuksia seuraavasti:
- Zaborskyn jatkosopimuksen eteen teimme töitä läpi kauden. Onneksi saimme vihdoin tänään nimet paperiin ja voimme näin tarjota uskollisille faneillemme pienen korvauksen karvaan JYP-sarjan jälkeen. Tomas on nyt seuran suurin omistaja ja hän tulee jatkossa vaikuttamaan toimintaamme myös toimiston puolella. Tulemme keskustelemaan vielä tänään mahdollisista vahvistuksista Tomaksen kanssa.
-On myös hieno nähdä että Pasi (Peltonen) on saanut lisää intoa lyhyen poissaolon jälkeen. Uskon että Pasin kokemus on hyvä lisä meidän joukkueeseemme.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle